@bart945 czyli nie działa ci zarówno 'czysty' medek jak i SS, ale inne mody już działają ?
Stainless Steel 7.0 Preview II: Gameplay Features II hmm dziwne, że wcześniej tego preview nie zauważyłem robi się coraz ciekawiej 8-)
Wersja do druku
@bart945 czyli nie działa ci zarówno 'czysty' medek jak i SS, ale inne mody już działają ?
Stainless Steel 7.0 Preview II: Gameplay Features II hmm dziwne, że wcześniej tego preview nie zauważyłem robi się coraz ciekawiej 8-)
Chyba zacznie się opłacać szanować sojusze. :)
Czy ktoś mógłby wstawić tutaj część pliku w którym określone są kolory jakie powinna mieć anglia? Bo ostatnio zmienilem pliki tak żeby nie było widać granic terytoriów, ale jednak mi sie to nie podoba ;p
Mam problem, otóż od początku gry wszystko było fajnie, tury szły itp. ale po pewnym czasie chyba ok 40 tury gdy wciskam klepsydrę wyskakuje że medieval rozpoznał nieznany błąd i że bedzie zamknięty. Wersja gry 6.4
Od czego zależy jakiego mam dać fix-a(Disable lub Enabled)?
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć w jaki sposób mam zdobyć więcej księżniczek? Gram Anglią i potrzebne mi są sojusze z innymi państwami...
Zawierać jak najwięcej małżeństw, innej opcji chyba nie ma
Mam problem,gdy chce rozpocząć kampanie i kilkam start,to mnie cofa do poprzedniego okna,czyli do wyboru bitwy czy kampani,próbowałem z fixami i nic nie da się zrobić
Kliknij na skrót do SS - potem na znajdź element docelowy, kilknij na SS-setup i przez niego uruchom, a nie ze skrótu. Po pierwszym uruchomieniu z poziomu setup potem powinno odpalac już ze skrótu.Cytat:
Zamieszczone przez Jankes
Niestety nie działa,chyba spróbuje jeszcze raz zainstalować patcha do SS,akurat bitwy można rozgrywać,fajne są jednostki,tylko ciekawe dlaczego w każdej armi są pruscy łucznicy