Czekam z turą na decyzje MG.
PS.oczywistym jest że nie oczekuje decyzji w sprawie jedynie wykonania decyzji kolegium które przedstawił jego przewodniczący.
Wersja do druku
Czekam z turą na decyzje MG.
PS.oczywistym jest że nie oczekuje decyzji w sprawie jedynie wykonania decyzji kolegium które przedstawił jego przewodniczący.
Mefisto napisał, że MG na tym etapie już nie pomoże - zgadzam się z nim. Kolegium też odpada, skoro jego decyzje nie są uznawane.
Dlatego wasz niefortunny pakt po prostu trzeba uznać za nieistniejący, o czym wypowiedziałem się tutaj:
http://forum.totalwar.org.pl/showthr...l=1#post319749
Kolegium decyzji żadnej nie podjęło. Sprawa jest więc ciągle w toku.
Podjęło decyzję.
Oczywiście w składzie dwuosobowym, przy pewnej rozbieżności zdań, więc głos Avasila był decydujący.
Ale jeśli chcesz to chętnie dołączę do Kolegium i wtedy będzie możliwe przegłosowanie jednej z opcji większością 2 do 1. Możemy też zrobić głosowanie lub dyskusję z udziałem wszystkich aktywnych graczy, każdy kto się wypowie do końca określonego terminu będzie miał wpływ na decyzję.
Już dawno powinniście byli uzupełnić skład Kolegium, albo pomyśleć o sytuacji gdy decyzję musi podjąć tylko dwóch członków.
Mimo to Avasil pokazał klasę gdy wzbił się ponad podziały "polityczne" w tej KO i wydał decyzję wbrew swojemu sojusznikowi. ;)
==============================================
Tak swoją drogą to dlaczego po prostu nie pożyczysz tych kilku tysięcy florenów od Anglii, jeśli cię nie stać ??
ARGUMENTY OD CYTATU
Spoiler:
Ogłaszam, że odpuszczam i chciałbym ugody, którą przedstawię już w ambasadzie Aragonii.
Spoiler:
Ustalcie zasady dla kolegium ja nadal uwazam że najlepiej bedzie jak bedą sie wypowiadac wszyscy uczestnicy w okreslonym czasie oraz bedzie przewodniczący wybierany walnie na poł roku np i on bedzie mial zdanie decydujace gdy kolegium nie dojdzie do wspolnego zdania.
Tura bedzie w nocy sorki.
????
Jutro wieczorem przeklikuje. Jeśli jest jakiś sojusznik coby zrobił w zastępstwie to niech mi napiszę to dam hasło.