Stary ja nie biorę udziału w beta testach a jakoś i tak nagle dzisiaj mi Rome nie odpala, chyba 1.8.1 się ściągnął dziś.Cytat:
Zamieszczone przez Pampalinex
Wersja do druku
Stary ja nie biorę udziału w beta testach a jakoś i tak nagle dzisiaj mi Rome nie odpala, chyba 1.8.1 się ściągnął dziś.Cytat:
No tak, ale jak go usunąć!Cytat:
Proponuje by na pierwszej stronie tematu umieszczać informację o wydawanych patchach, wraz z datą ich publikacji. Może to sprawi, że będzie się pojawiać mniej pytań odnośnie, kiedy, po co, dlaczego, jak ?
Ja tego nie rozumiem. Ludzi piszą, że bez ściągania patcha bet 8.1 powinno być git, ale ja nic nie robiłem, nic mi nie wyskoczyło a i tak mam wersję gry 8.1, i nijak to zmienić...
Informacje o patchach są w dziale wiadomości.
Mi tam podoba się możliwość rekrutowania wojsk protektoratu.
Wiem że losowe i raczej słabe są te jednostki. Nie zmienia to faktu że bardzo podoba mi się możliwość urozmaicenia moich armii, nawet w nie do końca potrzebne oddziały.
A nie masz przypadkiem wersji 1.8, tak jak wszyscy? Beta patch jest 1.81 jeśli już.Cytat:
Zamieszczone przez polakma
Przypadek przypadkiem 1.8 jest, a mod nie działa. Wczoraj 1.8 też było, a mod działał. Where is fuck... justice?!
mod jest pod wersje 1.81 beta więc trzeba poczekać aż nowa łatka wejdzie w życie oficjalnie (o ile się orientuję).
Albo wgraj sobie po prostu tę betę patcha, zamiast bez sensu spamować po forum, jeżeli nie możesz poczekać tych kilku dni. Koniec tematu.