Wisła Kraków 0:1 Korona Kielce :shock: no to hehehe nic jeszcze u nas nie wiadomo hahaha a miało być tak prosto po remisie z Lechem 8-)
Wersja do druku
Wisła Kraków 0:1 Korona Kielce :shock: no to hehehe nic jeszcze u nas nie wiadomo hahaha a miało być tak prosto po remisie z Lechem 8-)
Finał niesamowicie dziwny, trudno mi go sobie wyobrazić - Inter vs Bayern, eh, nigdy bym się nie spodziewał :P Swoją drogą, nieźle nam stanął typer, a niektórzy już chcieli typować naraz kolejne ligi :)
Mecz Wisły z Koroną to było coś, 1:0 po ładnym golu gości i do tego ten piękny strzał w poprzeczkę, nie mówiąc o nieuznanym karnym i czerwonej dla Brożka, pewnie wtedy Kielce grały by jeszcze lepiej ;) Ale i tak bardzo dobra wiadomość, o ile Lech wygra kolejne spotkanie.
taaa...jak widzę zachowania w stylu Busquetsa to aż mnie trzepie. Wczoraj jak oglądałem Sunderland - Manchester United to jeden z zawodników Sunderlandu próbował wymusić rzut karny i upadł teatralnie. Można mówić o wielu dobrych aktorach o tendencji do rzucania się na murawę, ale tamten przebił wszystko co widziałem. Nie dysponuję teraz żadnym nagraniem, ale jeśli ktoś będzie miał okazję do obejrzenia takowej powtórki to będzie wiedział o co chodzi.Cytat:
Zamieszczone przez Hetman
http://www.bankfotek.pl/image/630582.jpeg
i tak się stało, Kolejorz po raz kolejny utarł nosa Śląskowi, pięknie wygrywając 0:3 we Wrocławiu. punkt straty do Wisły, która następny mecz gra na wyjeździe z Legią oraz spotkanie domowe z Bełchatowem to wspaniała szansa na 1. miejsce w tabeliCytat:
Zamieszczone przez Dragonit
MOŻE w tym roku nie zaprzepaszczą szansy na wygraną Ekstraklasy, jak to miało miejsce w poprzednim sezonie.
Lech będzie miał ciężko, myślę że krakowianie po raz kolejny obronią tytuł.
ALE
następne mecze Wisły:
Legia vs Wisła (nie wierzę, że Legia odpuści i przegra z Wisłą, szczególnie że u siebie)
Cracovia vs Wisła (derby są zawsze nieprzewidywalne, szczególnie że te odbędą się na stadionie Cracovii; dojdzie też fakt, że C. zrobi bardzo dużo dla siebie, ale i poniekąd będą grać mecz także dla Kolejorza - przyjaciół od lat)
Wisła vs Odra tutaj w ciemno można stawiać pieniądze na Wisłę
a więc w 3 meczach zdobędą prawdopodobnie 6 punktów, ew. 7 (bardzo optymistyczny wariant)
wynik końcowy 63 (64) pkt
następne mecze Legii
u siebie z Wisłą patrz wyżej
Polonia vs Legia tak jak każde inne derby, w szczególności Warszawy. Poloniści nie oddadzą 3 punktów bez walki
Legia vs GKS Bełchatów mecz nie będzie łatwy, być może o wszystko dla Legii
stawiam na 7pkt, ew. 9 (przy dobrym wietrze)
wynik końcowy 58 (60) pkt
następne mecze Lecha
u siebie z Polonią Bytom pełen stadion kibiców rządnych wygranej? Polonia nie odda skóry za darmo, jednak Bytom... z formą u nich różnie
wyjazdowy z Ruchem Chorzów to może być mecz o wszystko dla Ruchu, podobnie dla Lecha. Ruch na fali, Kolejorz żegna się z Lewandowskim...
u siebie z Zagłębiem Lubin podobnie jak z Polonią Bytom.
stawiam na 5pkt, jednakże serce chciałoby 9 ;)
wynik końcowy 61 (65) pkt
no i niebieska eminencja, czyli Ruch Chorzów
wyjazdowy z Jagiellonią Jaga nie ma szans na 3pkt, nawet u siebie. już 1 pkt byłby wielkim sukcesem.
u siebie z Kolejorzem będzie niebiesko na trybunach, jednakże trybuny będą sprzyjać Ruchowi
wyjazdowy z Koroną ciężko powiedzieć, jednakże w przypadku porażki/remisu z KKS oraz dobrej gry Legii, będą grać na 110% swoich możliwości
stawiam na 6 pkt, optymistycznie na 7
wynik końcowy 59 (60) pkt
z tej krótkiej analizy wynikałoby, że faktycznie Wisła zdobędzie mistrza. jednakże "póki piłka w grze..." zobaczymy 15 maja.
Hehehehe Jaga nie ma szanas na 3 pkt? :lol: dodaj nam 10 pkt to zobaczysz jak blisko R będziemy.
Dobra ale nie o tym miałem pisać
22 MAJA BYDGOSZCZ FINAŁ PUCHARU POLSKI JAGIELLONIA BIAŁYSTOK POGOŃ SZCZECIN 8-)
Boże nadal nie mogę uwierzyć ^^
Totti pokazał klasę...
http://www.youtube.com/watch?v=EuSICJR1 ... r_embedded
Oglądałem ten mecz wczoraj. Dawno nie oglądałem meczu dwóch Włoskich drużyn, ale już wiem, że dużo nie straciłem. Oni tam grają antyfutbol :o Nie wiadomo czy się śmiać, czy płakać gdy piłkarze teatralnie upadają i wyją jakby stracili nogi. Jedno jest pewne. Nagrody Fair Play raczej do Włoch nie pojadą, a ja wolę już oglądać Polską ligę :D