Autorzy nadal pracują nad OiM2, ale chwilowo wolniej przez wydanie Rome II.
Wersja do druku
Autorzy nadal pracują nad OiM2, ale chwilowo wolniej przez wydanie Rome II.
A właśnie, temat ostatnio trochę zamarł. Wiadomo coś o zmianach które ma przynieść nowa wersja?
Szczegółów nie ma.
Byłby ktoś zainteresowany zmontowaniem muzyki dla OiM2? ;)
Witam wszystkich,
Jest już pełne spolszczenie pod modka i czy nowy sub mod nihil novi już może wyszedł?
Niestety dwa razy nie. Prace nad spolszczeniem i NN zostały wstrzymane.
Drodzy Koledzy, dlaczego linki do OiM 2 są wygasłe :shock: :o :cry: :( :oops: W ogóle nie działają i nie da się pobrać moda :( Można je jakoś aktualizować, tak żeby dało się normalnie ściągnąć tę modyfikację? Pzdr ;)
Jaki serwer proponujesz?
Wróciłem do tego moda po dość długiej przerwie i uznałem, że chyba lepiej zabrać się za inne państwo. Korona przeszkadzała mi w pełnej zabawie przez braki w skarbcu, ogrom terytorium i mój patriotyzm, przez który porażki kończyły się wychodzeniem do windy :P Rosją szło mi dużo lepiej ale jakoś szybko mi się znudziło. Teraz postanowiłem zagrać moim ulubionym, bardzo niedocenionym przez historię, państwem czyli Chanatem Krymskim. Po prostu miodzio lodzio ! Organizuje sobie wyprawy łupieżcze, palę zamki, biorę jasyr, po wygranych bitwach zawsze biorę okup, miast raczej nie zdobywam prócz rebelianckich. Przez to "musiałem" zająć terytorium Kozaków gdyż w jednej bitwie, zachęcony późniejszymi okupami, pobiłem całą frakcję i nie chciałem wzmacniać żadnej ze stron, która by zajęła te tereny. Jedyny problem to umiejętność dowodzenia niemal samą jazdą łuczniczą ale już się przekierowuję. Serdecznie polecam ! :)
Witam panów! :D
Czy ten mod jest już możliwy do pobrania? Przeglądając zdjęcia i czytając na twc naszła mnie na niego chcica :)
Główne linki są wygasłe, ale chyba alternatywne działają.