Aye tak właśnie zrobie.
Wersja do druku
Aye tak właśnie zrobie.
Ale o którym modzie mowa Polakma ? napisz mi w wiadomości prywatnej żeby już nie spamować tu chłopakom, mam 20 modów zainstalowanych i nie wiem który mi krzakuje.
Nie ma niestety nic o patchu 8.1, ale w internecie znalazłem wiadomość że 48 godzin po patchu 1.8 powinien wyjść, czyli wy panowie macie nadal 1.8 ?
Btw Samick, dzięki za poradnik !
W menu gł gry w prawym górnym rogu mam v1.8.0 to znaczy że ten patch beta wgrał mi się bez problemu?
To znaczy że nie masz beta patcha... beta to 1.8.1 bodajże. Bet ogólnie nie polecam bo często się sypią ;)
@Pampa
Jestes pewny,ja tez mam 8.0 build a sciagala mie sie beta...
W sumie co za roznica, nawet kolejne osiem patchy nie pomoga tej grze :-) pogralem wczoraj pierwszy raz od patcha 5 chwile na vanilii i na DEI.Na vanilli dalej bloob,na Dei oddzialy w walce ustawiaja sie jak autobus i klepia sie niemrawo.Troche wiecej fpsow kosztem obcieciem detali,slabiutko CA.Ale co tam,trzeba kupowac Cezara za 10 funciakow :D
A ten patch v1.8.0 to ten który wyszedł po 48h od premiery dlc cezara?
A może trzeba tak biblioteka >total war rome 2 właściwości > beta > Wybiesz betę w której chcesz brać udział >patch 8.1?
Patch 1.8 wyszedł wraz z premierą Cezara z tego co pamiętam.
No jak za 10 funtów, na allegro za 30 zł można kupić :P
W Uk kosztuje 9.99 funciaka,szczerze to nawet chcialem kupic sobie na swieta ale po kilku bitwach w kampie glownej stwierdzilem ze nie wydam na to wiecej niz 99 pensow,co i tak jest wygorowana cena.Bylem tydzien bez karty grafiki i oczekujaqc pykalem sobie w Kozakow dla przypomnienia.Wciaga berdziej niz R2
No tak ale na allegro jako gift możesz kupić sobie nawet będąc w UK za 30 zł, a to tylko 5 funtów :P