No to Jagiellonia 1:0 Ruch hehehehe no to u nas już utrzymanie zapewnione a R chyba no cóż żegnajcie puchary
w 1 lidze Pogoń na trudnym terenie z ŁkSem w Łodzi 2:2 tak więc hehe narazie oba zespoły do finału pokazują dobrą formę 8-)
Wersja do druku
No to Jagiellonia 1:0 Ruch hehehehe no to u nas już utrzymanie zapewnione a R chyba no cóż żegnajcie puchary
w 1 lidze Pogoń na trudnym terenie z ŁkSem w Łodzi 2:2 tak więc hehe narazie oba zespoły do finału pokazują dobrą formę 8-)
JAGA wymiata w tym sezonie :!: Start z -10pkt.,Final PP i 7(jak na razie) miejsce w Extraklasie...szacuneczek :D ;)
Nastepny sezon zapowiada sie w Bialymstoku dosc ciekawie ;)
Jaga zawsze była rycerzem wiosny ;)
Ja pamiętam, że rycerzami wiosny byli zawsze z ŁKS-u. Gratulacje dla Jagielloni, utrzymać się przy minusowych punktach.
A Mój Lech jeszcze ma szanse na majstra. Jakbym był zdrowy, to na pewno był bym na Poloni.
Szykuje sie kolejna "afera" :lol: :shock: :o ...kiedy to sie wreszcie skonczy :roll:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/i-liga ... omosc.html
A ja dzisiaj wyjątkowo kibicuje Legii :wink: Musi wygrać z Wisłą :mrgreen:
PZPN będzie chciał jak najbardziej nas zniszczyć i nie da się ukryć, że mówimy tu o otwartej wojnie. Sami są porządnie umoczeni, a jak wiadomo najlepszą obroną jest atak i to właśnie teraz robią. Gdy na zjeździe PZPN Cacek zaproponował podpisanie przez każdego z delegatów umowy antykorupcyjnej, aż 70% głosowało przeciw! I jeszcze ten zakłamany kmiotek pan L. Najpierw gratulował nam awansu rok temu, a niedługo później nie dopuścił do Ekstraklasy. Pan Rusko też miał w tym swój duży udział.Cytat:
Zamieszczone przez zajac
Gdyby tylko w każdym klubie ludzie zjednoczyli się przeciwko PZPN... No, ale są równi i równiejsi.
Szkoda gadać o tych aferach ...
A Wisła wygrywa 3:0 :roll:
Legia vs Wisla...ludzie jesli to byl normalny mecz to ja jestem prezesem pzpn(zawsze z malej litery ;) )
Przeciez sam przebieg meczu juz mowil sam za siebie.To ma bial byc mecz na szczycie Extraklasy :shock: :?: Legionisci grali niczym statysci.Jeden strzal w swiatlo bramki a raczej podanie w swiatlo bramki :shock: :!: w ciagu 90 minut :!:
Nie wiem tylko jaki byl w tym cel...moze zmuszenie sponsora Legii do odejscia i zakonczenia w ten sposob konfliktu przy Lazienkowskiej :?:
Owszem cieszy wygrana Wislakow ale...nie tedy droga Panowie ;)
Jak polska pilka moze sie rozwijac kiedy jest hamowana przy zielonym stoliku...
Oj, zajączku, bardzo Cię boli klęska, jak widzę. :D Ale bez dowodów się nie oskarża.