To nie są wszystkie MKO jakie posiadasz. Zapomniałeś o MKO 25 (Gruzja) i o MKO 26 (Maurowie).Cytat:
Zamieszczone przez spikrambo
Czyli grasz dalej w MKO 25 i MKO 26, czy je też oddajesz :?:
Wersja do druku
To nie są wszystkie MKO jakie posiadasz. Zapomniałeś o MKO 25 (Gruzja) i o MKO 26 (Maurowie).Cytat:
Zamieszczone przez spikrambo
Czyli grasz dalej w MKO 25 i MKO 26, czy je też oddajesz :?:
Raczej nic do mnie nie dojdzie, ale jesliby to proszę o zaczekanie z turami, gdyż wracam w niedziele.
Mnie nie będzie w środę i czwartek. Wszelkie zaległości będę nadrabiał w piątek. Mam nadzieję że okażecie wyrozumiałość.Te Ko Domen są w bardzo zlej sytłacji wątpie by ktos sie skusił ale moge wystawić
mko25 Gruzja biją mnie wszyscy sąsiedzi Bizacjum i Kijów maja sami 2 razy wojska niz ja A Egipt troszeczke mniej a i pewien Mg zapomniał mi dodać dyplomaty na wyspie :D
mko26 Maur należy do bloku Wschodniego aktualnie bije sie z Francja i dostaje baty
Sejw startowy do MKO 25 wstawiał AleCzemuNie. ;)Cytat:
a i pewien Mg zapomniał mi dodać dyplomaty na wyspie
do 7.05 (wieczorem) nie będę miał dostępu do porządnego sprzętu, odnośnie tur będę kontaktował się na bieżąco (w sprawie MKO 21 to już wysłałem zapytanie do Blackhanda)
Jak ktoś chce Abbasydów w BC17 to moge oddać. Pony z Jerozolima, Egiptem, Bizancjum, Gruzją i Seldżukami, sojusz z Omanem i Chorezmem.
Jako że się spóźniłem i do jednego i do drugiego BC chętnie bym wziął Marat, a czemu rezygnujesz?
Bo sie wlecze niemiłosiernie i straciłem całkowicie chęć do tej kampanii.
So sad :P
Cały czasz Francja w MKO27 do oddania.