Zawsze czytając niektóreTwoje posty zastanawiam się : ten Gość się zgrywa, czy tak poważnie :lol: :lol: :lol:Cytat:
Monolito...jest teraz swietna...nahlepszy total. Po patchach i dwoch dodatkach. Mody mam gdzies...
Wersja do druku
Zawsze czytając niektóreTwoje posty zastanawiam się : ten Gość się zgrywa, czy tak poważnie :lol: :lol: :lol:Cytat:
Monolito...jest teraz swietna...nahlepszy total. Po patchach i dwoch dodatkach. Mody mam gdzies...
Akurat to można w opcjach wyłączyć w dowolnym momencie :DCytat:
Zamieszczone przez marko1805
Wiem o tym doskonale :) , ale sam przyznasz, że w tej grze jest sporo zbędnych bajerów graficznych, które czasami drażnią, ale dzieciaki na pewno ucieszą.
moim zdaniem zamiast dodawac takie duperele jak smugi czy dymki w momencie kiedy oszczepy/strzaly wbijaja sie w tarcze mogli dac chociazby sladowa ilosc krwi, bo tak niektore animacje przez jej brak sporo wedlug mnie traca. Mam nadzieje ze wyjdzie przynajmniej DLC ktore doda tego typu efekty.
Ale wydawcy już graczy wytresowali niochnionioch.Cytat:
Zamieszczone przez dawid621
Żadna ustawa im nie nakazuje ale jeśli chcą utrzymać się na rynku to muszą te łaty wypuszczać. Może im się już nakład zwrócił ale jeśli by zostawili grę w takim stanie jaką jest teraz to wątpię żeby ktoś miał zamiar kupić ich następną produkcje.Cytat:
Zamieszczone przez kraven2000
bo? Czy tak ciężko zrozumieć, że R2 to dobra gra z szansą na bycie świetną po poprawkach?Cytat:
Zamieszczone przez marko1805
Ciężko nie jest tego zrozumieć, ciężko jest zmienić czyjeś poglądy.
Ciężko jest zrozumieć zdanie "Mody mam gdzieś...". Mody to ulepszenie serii od wieków
Wszystko byłoby w porządku, gdyby za beta-grę z beta-patchami można płacić beta-pieniędzmi ;) .