Mogli dać od razu 12 Rank i wtedy rzeczywiście do końca rozgrywki, by się opłacało je rekrutować- niektóre.
Wersja do druku
Mogli dać od razu 12 Rank i wtedy rzeczywiście do końca rozgrywki, by się opłacało je rekrutować- niektóre.
Ech, jak Ty już coś palniesz... w jakiej grze z serii jednostka mogła zdobyć 12 poziom?
Prawdę mówić ja to bym już wolał wariant z przekształceniem. Znaczy nabijasz zwykłą jednostką 9 poziom (3 złote belki) i jednostka przemienia się w ten sławny regiment. Z tym że można było by ich mieć większą liczbę np. 3-5 sztuk. Widzę jak trzeba by kombinować w bitwach by nie stracić takiego weterana 8 belkowego.
Dobra, mój błąd.
Ta 9 ranga to tylko kosmetyczna zmiana. Nic w statystykach nie zmienia, jedynie 3 złote belki na karcie jednostki się pojawiły.
To tym bardziej pokazuje jak bardzo te legendarne zasysają. I to że można normalnie werbować aż tak podkoksane jednostki to pokazuje jak bardzo ta gra jest nie przemyślana mechanicznie. Bo nie chciało im się policzyć tych belek ile można zdobyć.Cytat:
Ta, szczególnie że dość łatwo jest rekrutować jednostki z lvl 7-9 w grze. :D
Weźcie już przestańcie narzekać, bo to nawet nie jest śmieszne. ;)
I właśnie to nie jest śmieszne.
Belek do zdobycia jest 9 max. A normalnie nie można rekrutować powyżej 3.
No nie wiem, wydaje mi się że po opracowaniu technologi i wstawieniu upiornego króla spokojnie wampirami rekrutowałem straż grobową na srebrnych belkach. Po pracy zobaczę technologie.
Cóż, to udało Ci się ładne combo. Ja maksymalnie miałem 3 brązowe belki orkami.