Jest mały błąd na stronie. Link oznaczony "Shogun II" przekierowywuje do działu poświęconemu Shogunowi I i odwrotnie.
Wersja do druku
Jest mały błąd na stronie. Link oznaczony "Shogun II" przekierowywuje do działu poświęconemu Shogunowi I i odwrotnie.
Mam do was pytanie bo kupiłem wersję specjalną shoguna 2 i po zainstalowaniu gry nie mam dostępnego klanu Hottori nie wiem co mam zrobić by był grywalny
Razem z grą otrzymałeś specjalny kod, który musisz wpisać na steamie w zakładce DLC. Wtedy dopiero wszystko będzie grało :)
a ja mam pytanie co do multi.
Na jakim poziomie dostanę te żetony rodowe ?
I jeżeli mam wybrane te specjalizacje, czy tam przybocznych awatara (np. -1 do morale) to jak mam wybrane trzy (bo mam 3sloty wolne) to czy wszystkie są aktywne ? bo grałem z ludźmi co mieli np. 6lvl, a miałem widoczne, że on ma tylko jedno wybrane i zawsze jest to wspomniane "-1 do morale"
wciąż mam wątpliwości czy zakupić Shoguna 2 :/
jak tam, poprawione chociaż część bugów? Ponoć wyszedł nowy patch.
Ten ostatni patch to porażka. Na mutli po bitwie ekran ładowania wariuje i muszę dać alt+F4. Teraz stoczyłem bitwę z kolesiem o 3lvl wyższym ode mnie i co ? "stracono połączenie z sesją " super. Oczywiście pkt doświadczenia nie dostałem.
Stracono połączenie z sesją to chyba wina tego że przeciwnik wyszedł używając alt+f4
a co do problemów przy ładowaniu, to ja takowych nie miałem, wręcz przeciwnie! Po ostatnim patchu wszystko chodzi wyśmienicie :)
Ps.
Znacie jakiś dobry klan ?
Żetony rodowe dostajesz tylko wtedy kiedy jesteś w klanie (grupie Steam), za sukcesy na mapie multiplayer.Cytat:
Zamieszczone przez Hades
Obca świta wyświetla się tylko wtedy kiedy działa negatywnie na Twoje wojsko, tzn. wyświetli się, że masz obniżone morale, mniej ataku, ale już nie to, że on ma więcej ataku wręcz czy tańszy koszt.Cytat:
Zamieszczone przez Hades
czy jest jakaś szansa na odblokowanie wszystkich nacji?
a jak to jest w końcu z tym multi ? Przesunąłem mojego awatara na prowincję której nie mam, wziąłem bitwę dobieraną 1v1, znalazło mi przeciwnika, juz prawie wygrałem bitwe i "gospodarz opuścił rozgrywkę" prowincji nie dostałem, pkt doświadczenia też. Czyli wychodzi na to, że każdy może sobie bez konsekwencji uciekać jak tchórz w razie porażki ?