Właśnie się zastanawiałem czy zagrać w SS czy w Beluma, bo chcę Aar-a napisać. A co do Litwy to fajna pozycje startową mają ; :lol:
Wersja do druku
Właśnie się zastanawiałem czy zagrać w SS czy w Beluma, bo chcę Aar-a napisać. A co do Litwy to fajna pozycje startową mają ; :lol:
Potwierdzam porade Aravena ^.- nie uwłaczając twórcom SS ;) Mimo to Bellum Crucis jest o niebo lepszy od SS :) To zupełnie inna liga
Witam. Ostatnio grałem dość długo w SS 6.1 i tweraz zamierzam sprawdzić jak to bedzie z SS 6.3....tylko że
nie mogę ściągnąć BO NIE MA SEEEDÓW. PLISSSS SEEEEEEEEEEEEEEDA!!!
Z GÓRY THX :D
http://www.twcenter.net/forums/showthre ... ost7803440 pod tym linkiem masz SS 6.3 i linki do niego oraz bugfixy.Cytat:
Zamieszczone przez Diabloss
Witam jestem nowy i chciałem zadać pytanie na temat Stainless Steel hot seat.
Czy można grac w hot seat na 2 kompach przez siec?
jeśli tak to jak to zrobić?
Witam. Na ile się orientuję to na 2 kompach nie da rady przez sieć. Jedyny sposób to kampanie Onlne tu masz link viewforum.php?f=434 ale to polega na wysyłaniu sobie savów z różnych kompów po swoich ruchach. Pozdrawiam.Cytat:
Zamieszczone przez Nemezis
thx
Witam
Wiecie może jak wyłączyć Real Recruitment w SS6.4? o ile w TA:TW werbowanie jednostki trwające więcej niż turę pasowało do tego moda, o tyle jakoś w świecie średniowiecznym rekrutowanie 45 kopii przez dwa lata, jakoś mi się nie widzi... Dlatego zrezygnowałem z WWWmwE. Wiem w jakich to jest plikach, bodajże w export_descr_unit, ale jest tego ekhm, od czorta, a ja jeszcze niestety nie mam czasu by tak sobie siedzieć i na klawiaturce stukać przez kilka dni by to pozmieniać. Może ktoś dysponuje kompatybilnym plikiem z wersji gdy tego RR nie było? Podobno, że nie da się wyłączyc RR przez konfiguracje. I jeszcze jedno, mianowicie gdy zmniejszam timescale do 0.50 (rok to dwie tury), to wiek rodzinki zwiększa się o rok co turę. W jakim pliku mogę to poprawić? Dziękuję z góry.
P.S. W Medka gram bardzo długo (choć do forum dołączyłem dopiero wczoraj) ostatnio tłukłem mod Polskie Królestwo, nie pamiętam przez kogo zrobiony, ale tam miałem dziwny problem, że od 1300 któregoś roku męscy potomkowie nie mieli propozycji małżeńskich. Może wiecie jak też temu zaradzić przy okazji? We wakacje chciałbym trochę pobawić się na poważnie w modowanie, dokładniej się tego nauczyć, więc może od jesieni chciałbym zaoferować swoją pomoc przy modowaniu :) bądź nawet tłumaczeniu.
Zdaje się nie da da się wyłączyć RR?RC w SS 6.4 chyba, że zrobili na TWC jakiegoś submoda. Mnie się podoba taki system. Zagraj w Bellum Crucis 6.3. SS wymięka.
Właśnie się ściąga, z włoskiego serwisu ściągam. Jeszcze 3 godzinki. Czyli Araven powiadasz, że bez ręcznej ingerencji w pliczki się nie obędzie? A co z tym time scale? Załączam screena, wyraźnie widać, że data po 4 turach różni się na zwoju i obok minimapki. Sorry za rozmiar :P
[attachment=0:120yunn6]screen z medka ss6.4.png[/attachment:120yunn6]