Re: Komputery,programy,sprzęt itd. - temat ogólny
To teraz ja z problemem :)
Po aktualizacji Firefoxa wraz z flash playerem, nie działa mi większość filmików na youtube. Pojawia się błąd z napisem "An error occured. Please try again later". Pomogło przywrócenie flasha do wersji 10.3. Pojawił się jednak kolejny problem. Filmy na tvp.pl/vod nie wczytywały się, a po aktualizacji silverlight działają, ale są dziwnie rozszerzone po maksymalizacji do pełnego okna.
Czy ktoś ma pomysł jak to rozwiązać?
Reinstall Firefoxa może po prostu?
Ja tam się nie znam na przeglądarkach,ale wiem,że Lisek psuje sie w końcu i czeba zmieniać przeglądarke;d
Tobie zaś psuje się poprawna polszczyzna. Czas wymienić głowę? :P
Samick
Reinstall też nie pomógł :( Mam Chrome, ale nie mogę się jakoś przemóc...
Będzie dobrze :P fajna przeglądarka
A ciebie Samick dorwe o północy :D
Taki suchar...
http://images45.fotosik.pl/1555/4acf6d7c23d5bc8bgen.jpg
W miejscu oznaczonym czerwoną ramkę miałem kiedyś dostęp do czatu a pewnego dnia mi zniknął... i nie umiem go przywrócić z powrotem.
Orientuje się ktoś może jak przywrócić go na swoje miejsce?
Próbowałem ;)
Kiedyś jak tam klikałem to rozwijał się pasek z osobami a jak brałem "ukryj pasek boczny" to czat mi wyskakiwał tam gdzie go teraz nie mam a gdzie bym go chciał mieć :D
Facebook co jakiś czas ma problemy ze sobą, mi się czasem czat w ogóle nie chce włączyć, może przejść po jakimś czasie. Mi ostatnio na przykład chwilami nie działa podgląd ostatniej aktywności znajomych, który jest w prawym górnym rogu.
Albo spróbuj usunąć ciasteczka
Edit:
Wie ktoś może jak wymusić uruchomienie gry w oknie? Próbowałem dodać do ścieżki -w i -windowed, próbowałem programu DXwmd, skrót alt+enter nie działa.
Chodzi mi o The Bard's Tale, mogę ją uruchomić maksymalnie w 1600x900, przez co obraz nie jest wyraźny. Moja natywna rozdzielczość to 1980x1080
Witam , Mam problem ze stacją DVD-ROM... Od pewnego czasu czyta tylko niektóre płyty. Czyściłem laser wielokrotnie.
Model tego urządzenia to HL-DT-ST DVDRAM GSA-T20L ATA Device
Obecne sterowniki z 2006-06-21
Wersja sterownika 6.0.6002.18005
Ja mam z kolei inny problem. Posiadam od pół roku Neostradę 1mb/s, przez pierwsze 2 miesiące pingi w grach, były idealne, takie jak powinny być. Następnie wzrosły one jednak o 20, i z pingu 30 na Polskim serwerze ( M & B Warband ) zrobił się ping 50. Teraz natomiast przy zmianie zepsutego modemu wzrosły o kolejne 10. Jest jakiś sposób by to naprawić ? Wcześniej dzwoniłem do pomocy technicznej, podobno zresetowali mi całe połączenie, ale problem nadal ten sam...