Jakie korzyści? Zarabiają na ilości wyświetleń swojej strony internetowej?
Wersja do druku
Jakie korzyści? Zarabiają na ilości wyświetleń swojej strony internetowej?
i tak od IR zacznę więc ostatnia frakcja jest bez znaczenia bo zanim zaliczę resztę to będzie dostępnych więcej niż oferują do tej pory.
Jakie korzyści przez wbijanie na ich stronę? Prócz szpanu oczywiście :PCytat:
Zamieszczone przez Aztec
No i bez niepodzianek, jednak Ptolemeusze:
http://wiki.totalwar.com/w/Total_War...yptian_Faction
Swoją drogą, ciekawi mnie ten ostatni symbol w oknie frakcji, może jednak wyskoczą z "bonusem" w stylu dziewiątej grywalnej frakcji dla wszystkich...
No i w sumie fajnie :). Może jednak zaskoczą nas jeszcze jedną grywalną frakcją? Albo teraz co tydzień będę dodawać aż do np 12 ;) (ehh marzenia). A co do zgodności to nie będę sie wypowiadał bo o Egipcie Ptolemeuszy nie wiem nic :p
Poczekamy na KLA, to się dowiemy wszystkiego. Chociaż ci machimoi ze screena przywodzą mi na myśl RTR, no i ta wzmianka o rydwanach z kosami w opisie frakcji... Pewnie, po co komu Seleucydzi, damy rydwany Ptolemeuszom i po sprawie...
Dla wszystkich! Za darmo! ;)Cytat:
Zamieszczone przez MicCal
Jeśli będzie 9 frakcja to na 99% bedą to Seleucydzi, chyba że ta ikonka oznacza frakcję dostępną w pre-orderze.
Mnie dziwi jedna rzecz. O ile w prowincji 'Libya' są trzy osady, o tyle w prowincji niżej,
gdzie w Rome I znajdowało się miasto Siwa, nie ma nic. Nie jestem ekspertem, ale chyba powinno tam coś być...
Myślę, że ogólnie będzie 10 frakcji standardowych.