-
Panowie, tak sobie rozmyślałem o tych eventach historycznych i tak sobie pomyślałem, czy w przyszłości nie można byłoby stworzyć 2 kampanii, jednej historycznej, a drugiej alternatywnej (oczywiście o ile to możliwe). Myślę, że byłoby to fajne urozmaicenie, taka nowość, przynajmniej jeszcze czegoś takiego w żadnym modzie nie spotkałem ;)
Edit:
Ile mniej więcej może ważyć beta ? I czy wszystko będzie spolszczone ?
A i jeszcze jedno, jakoś nie było okazji wcześniej spytać :o Dlaczego Wiśniowiecki ma na imię Jarema a nie Jeremi ? (przynajmniej w wersji alfa) Nie żebym się czepiał czy coś, po prostu pytam z ciekawości :D
-
Witam chciałbym się zapytać bo mam tego moda jeszcze z samego początku i nie wiem czy ten link do pobrania co jest teraz to to samo czy już jest mod po przerobieniu po prostu inny ?
-
To wciąż jest alfa. Aktualnie pracujemy nad betą.
Edit: Pierwsza strona zaktualizowana o nowy splash screen.
Ile mniej więcej może ważyć beta ?
Ja mam folder który waży 4,80 GB i pewnie będzie tego więcej.
I czy wszystko będzie spolszczone ?
Prawie, niektóre budynki mają angielskie opisy, może później to poprawimy.
A i jeszcze jedno, jakoś nie było okazji wcześniej spytać :o Dlaczego Wiśniowiecki ma na imię Jarema a nie Jeremi ? (przynajmniej w wersji alfa) Nie żebym się czepiał czy coś, po prostu pytam z ciekawości :D
attyla miał taki kaprys i tyle:D
Nowe menu:
-
Mała prezentacja mojej działalności, "imienne" porty ;) http://pl.tinypic.com/usermedia.php?...c#.U9F0hPl_tqE
-
Czyli o 3,8 GB więcej gry?
A co do naszego księcia to "Jarema" wydaje mi się takie ukraińskie, a imię Jaremi to taka lacka wersja.
-
Czyli o 3,8 GB więcej gry?
Tak, ale może być tego więcej.
A co do naszego księcia to "Jarema" wydaje mi się takie ukraińskie, a imię Jaremi to taka lacka wersja.
Możemy zmienić na Jeremi, jeżeli Ciebie to uspokoi.
-
Dałoby radę powiększyć obszar Szwecji trochę bardziej na północ? Żeby nie wyglądało to na kraj, który na Sztokholmie się kończy.
-
Damy tam trochę więcej stałych fortów. Planujemy raczej rozszerzyć Amerykę (kosztem nowych miast w Rosji), ale może z dwa miasta się tam wciśnie.
-
Co do Szwecji to Arroyo ma racje, powinniście się skupić na poszerzeniu mapy kierunku północnym, i dodaniu Finlandii kosztem tej Ameryki, choćby dlatego że mod nazywa się Potop, a nie Ameryka Total War.
-
Tylko że mod trwa od 1648 do 1750 roku, więc to jest okres początków kolonializmu. Spróbuję zrobić ankietę w której będziecie głosować za poszerzeniem Mapy na północ, rozwojem Ameryki, lub rozwinięciem Rosji. Myślę że to najlepsze rozwiązanie.