Może chcą nam dać dopracowane DLC?:P
Wersja do druku
Może chcą nam dać dopracowane DLC?:P
Oby.
Ja tam zadowolony z Lord Pack'a jestem, więc pewnie kolejny też będzie ok. A z nim w ramach FLC Shadow Wizard dla Imperium i Wurrzag dla Zielonych.
Natomiast z WE dostaniemy (niestety) minikampanię, więc pozostaje liczyć, iż CA znowu gniota nie wypuści i wyciągnęło wnioski z Call of Beastmen. A jak nie, to znowu z mojej strony bojkot konsumencki. :D
Ja wiem, że cały plan wydawniczy jest od dawna zatwierdzony, ale czasu mają dość na bieżące poprawki.
Inna sprawa to co dalej, bo w tym zakresie ujawnionego info nie ma, a przecieki są dość skąpe. Skąinąd też nie mam złudzeń, iż cały plan wydawniczy na wszystkie DLC, aż do co najmniej Nowego Świata jest od dawna znany insiderom, rzecz w tym, na ile CA zamierza w niego ingerować?
Aby nic nowego nie dawali Imperium- poza jednostkami zakonów rycerskich, a już na pewno nie kolejny czarodziej!!!
Nie ma to jak myślenie życzeniowe zupełnie oderwane od rzeczywistości... :rolleyes:
Dają "new Hero" (na tle zabudowań ludzki) i obok "new lore of magic". W sytuacji gdy już raz uzupełniono krąg magów z Altdorf. I nadal są braki w tej materii.
Ciekawe co to? Czyżby czarodziej dla krasnoludów?
Gdyby to był czarodziej dla Krasnoludów, niechybnie GW zerwałoby z CA umowę ;D
Ja sądzę, że pod koniec tego roku dadzą Leśne Elfy, a przynajmniej pierwsze info o nich.
To niech dadzą jakiegoś wojownika jako bohatera, a nie ciągle ci magowie.
Tylko że wojowników nie brakuje, a magów by reprezentowali wszystkie 8 kolegiów magii już tak. Zapoznaj się może z kodeksem Imperium do bitewniaka, zamiast bez sensu narzekać.
No i nie zapominajmy o jednym.
Tak naprawdę to FLC w postaci kolejnego maga i szkoły czarów praktycznie nie wymaga roboty. ;)
Podsumowując, nowy czarodziej nowa magia, nowy LL dla orków- niezle. Zobaczymy, byle jak najprędzej...
Możesz wyjaśnić do czego Ci tak spieszno, skoro i tak nie pograsz? A przynajmniej nie w najbliższym czasie.