Re: Poszukiwani zastępcy do KO.
Co z Yangbergiem ? Warto wystawić jego kampanie tutaj, bo nie ma go już szmat czasu.
Cytat:
Zamieszczone przez OskarX
XXVIII MKO Anglia - Zajęte prawie całe wyspy, z 7 prowincji na kontynencie w tym Paryż. Wojna z Francją, przy odrobinie umiejętności nie da się przegrać tej wojny. Sojusz z Maurami
Brzmi ciekawie, w dodatku sojusz z weteranem hmmmm biorę !
W mko27 Turcja padnie w przeciągu kilku tur i chyba MG może to już dograć do końca.
Tą Turcję poprowadzę, ale są jeszcze inne kampanie które osierocił Yangberg
Cytat:
Zamieszczone przez Andzia
Cytat:
XXVIII MKO Anglia - Zajęte prawie całe wyspy, z 7 prowincji na kontynencie w tym Paryż. Wojna z Francją, przy odrobinie umiejętności nie da się przegrać tej wojny. Sojusz z Maurami
Brzmi ciekawie, w dodatku sojusz z weteranem hmmmm biorę !
Ładnie to tak zostawić pierw inne KO aby po jakimś czasie brać inne...
Cytat:
XXXII MKO Hiszpania - w sumie nowa KO 4 tura dopiero, szybko idzie. Sojusz z Francją i Sycylią. Wojna z Maurami, której nie da się przegrać. Za 2-3 tury można spokojnie zająć wszystkie prowincje Maura na półwyspie, Aragonią gra komp i jeszcze nie ma z nim wojny..
Biorę
Informacja drobna:
Sorry za nie robienie tur.Jak sie sytłacja z moim czasem nie porawi do przyszłego tygodnia , a powinna to oddam wszystkie ko by nie stały tak prze ze mnie bezsesu.
Cytat:
Mam teraz bardzo kiepską sytuację, robić tury mógłbym przez 5 dni co dwa tygodnie, a to nie miałoby sensu, więc oddaje swoje KO [mogę dać na zastępstwo, ale wróciłbym pewnie dopiero w lipcu]
(...)
WKO XXXIII - jeśli będę mógł to zrobię, jak nie to zrobi Domen
Nie podałeś jeszcze hasła do Bułgarii w WKO 33 Sebie (MG) ani mi.
XXVIII MKO Anglia - Zajęte prawie całe wyspy, z 7 prowincji na kontynencie w tym Paryż. Wojna z Francją, przy odrobinie umiejętności nie da się przegrać tej wojny. Sojusz z Maurami Ja tą KO rezerwuję.
Nowogród jest wolny w WKO 33. Po hasło do Seby225 (MG).