Mam problem Rome 2 nie chce mi sie włączyć a jeszcze dziś rano grałem,a teraz włącza sie i "myśli" kółko sie kreći i nic sie nie dzieje . Co to może być?
Wersja do druku
Mam problem Rome 2 nie chce mi sie włączyć a jeszcze dziś rano grałem,a teraz włącza sie i "myśli" kółko sie kreći i nic sie nie dzieje . Co to może być?
Cytat:
Zamieszczone przez mazi183
A cholera wie :D. Sprobuj kompa zrestartowac. Pozmieniac ustawienia gry jak sie da.Wlaczac gre az do skutku:)Albo sprawdz spojnosc plikow gry;w bibliotece gier klikasz prawym na romku/wlasciwosci/pliki lokalne/sprawdz spojnosc plikow. Albo zrob mu masaz pom pom.
Nie da sie wejśc do gry pokazuje sie tylko Rome 2 total war to poczatkowe i myśli resetowałem itp wszystko i nic ;/
1. Sprawdź integralność plików gry na STEAM
2. Może instalowałeś ostatnio jakiś nowy sterownik - just in case przywróć stary i sprawdź czy działa
3. Nic więcej nie przychodzi mi do bani.
EDIT: aaaa
Jak grasz na lapku i instalowałeś nowe stery do NVidii , to sprawdź jaką masz wybraną kartę graficzną: zintegrowaną czy NVidii.
Na zintegrowanej tak się właśnie dzieje jak opisujesz - nie ciągnie stuffu i mieli kółkiem.
sprawdź spójność plików gry ;)
Spróbuje jeszcze raz zainstalować i zobacze wtedy
Trochę nie chce mi się wierzyć w teorię, którą za chwilę wysmażę, ale może jest ona nieco prawdopodobna, szczególnie że raz już się tak stało.Cytat:
Zamieszczone przez Sanvone
ETW - dostaliśmy alfę. Producent podjął decyzję, że trzeba grę pchać na półki jak najszybciej i w takim stanie jak jest, bo w środku kryzysu jaki szalał wtedy na rynkach finansowych przełożenie na "konsumenta" (tak, tak, nie jesteśmy już ludźmi, tylko trzodą kupującą na której robi się badania konsumenckie) mogło być takie, że gra się nie sprzeda, a nakłady na grę były duże. Po klęskach kilku wcześniejszych tytułów nie dziwię się SEGA, że chcieli minimalizować ryzyko, a przecież sprawa dotyczyła gry małego studia, które i tak potem zostało zrestrukturyzowane poprzez zamknięcie oddziału australijskiego CA. Tuż za rogiem stały konfitury.... kto by nie chciał sięgnąć.
Dlaczego zatem ktoś (na 100% nie CA, tylko znowu SEGA) być może wpadł na pomysł, że tytuł ma wyjść na początku września.
Może z tych samych powodów co ETW? Tylko tym razem w bardziej kompletnej (co nie oznacza doszlifowanej) wersji. Może dlatego nie było demo?
Nieuchronnie zbliżał się znany już od dawna termin podjęcia decyzji w sprawie zacieśnienia polityki "luzowania ilościowego" w USA, przewidywana data podjęcia decyzji w sprawie zakończenia, lub znacznego ograniczenia programu skupu obligacji przez rząd USA była wstępnie ustalona na połowę września 2013.
Negatywny moment nie nastąpił, drukowanie dolara trwa nadal. Ludzie śpią w miarę spokojnie i finansowy majstersztyk, który w kręgach medycznych zostałby nazwany leczeniem rzeżączki syfilisem, nadal funkcjonuje. USA skupuje swoje zobowiązania kosztem sosen z lasów północy i odrobiny farby.
Nie ma "run on banks" , nie ma kolejnej fali kryzysu oczyszczającej przedpole dla ozdrowienia gospodarki, więc nie ma też zbyt dużych problemów z popytem na różne artykuły, w tym grę Rome II.
Producent ogląda słupki, ilość osób grających spada - co go wcale nie martwi, a do sieci wyciekają coraz to bardziej ciekawe wyznania .... ;)
Trzy patche w jednym miesiącu wyglądają że CA chce i dba... ale czy to aby na pewno oznacza profesjonalizm? Co robili wcześniej?
No to znana cecha ludzkiej natury,ze dla nas wieksze znaczenie ma co teraz jest a nie co bedzie kiedys. Niestety.
Zarządy firm nigdy nie są rozliczane z wizji przyszłości :lol:
A JA SKOPAŁEM DUPE LUZYTANOM I NIE WIEM O CO WAM W OGÓLE CHODZI ????/ !!!!
Za ten bezsensowny post dostajesz upomnienie.
S