Oczywiście stacjonarka.
Zakupiona z myślą swobodnej gry w Roma 2 :mrgreen:
Wersja do druku
Oczywiście stacjonarka.
Zakupiona z myślą swobodnej gry w Roma 2 :mrgreen:
Zagraj w DEMKO SH2 , powinno być na ultra z 30/40 fpsów
Na cholere ci tyle ramu? 0.o nie wykorzystasz tego nigdy.Co do tej karty,to nigdy o tej karcie nawet nie słyszałem.Tak,dużo sie nagadałem,ale mi sie nie chciało patrzyć tych wszystkich części.Cytat:
Zamieszczone przez Bronti
To jest temat o problemach ze sprzętem? Pamiętam, że kiedyś inaczej się nazywał. Jeśli to ten mam następujący problem.
Po restarcie komputera w chwili błędu dzisiaj wystąpił dziwny błąd:
1) Przy uruchamianiu komputera jestem proszony o aktywację Windowsa. Mam oryginalną Vistę aktywowaną 2 lata temu. Windows był automatycznie wgrany, więc nie mam płyty. W razi błędów używam płyty Recovery w celu naprawienia systemu.
2) Kiedy próbuję aktywować Windows jest napisane, że kopia jest nieoryginalna, co jest absurdem. Wkładanie płyty Recovery nie pomaga.
3) Bez aktywacji mogę uruchomić dopiero po parunastu sekundach. Jest to niezwykle męczące. Opóźnia to uruchamianie systemu i jest denerwujące. Nie jestem do tego przyzwyczajony.
4) Za każdym razem po uruchomieniu mam pulpit bez tapety. Gdy ustawiam swoją tapetę w dolnym prawym rogu tapety jest automatycznie napis: Twoja kopia Windows jest nieoryginalna. Denerwuje mnie ten każdorazowy brak tapety i napis po jej ustawieniu. Napis jest na stałe.
5) Wątpię, żeby był to wirus. Mam najnowszą, oryginalną wersję Kasperskego.
Mam obawy, że po jakimś czasie system nie wypali, ze względu na brak aktywacji w danym czasie. Wczoraj działał idealnie i jest oryginalny co irytuje. Mam też obawy, że ktoś się przyczepi - mam stały dostęp do internetu. Nie po to płaciłem za oryginalny system, żeby mieć kłopoty jak na pirackim.
Proszę Was o pomoc.
W przypadku błędnego wykrywania oryginalności systemu, warto napisać do windowsowskiego supportu. Podać im swój klucz i niech sprawdzą co i jak.
Znalazłem klucz w systemie. Nie mogę zgłosić raportu. :roll:
Gdy wpisuję swój klucz w "Aktywuj inny klucz" jest napisane, że format klucza niepoprawny.
Ja jak miałem problem z win 7 to zadzwoniłem, tylko musisz od razu podać im serial itp...Nie było problemu, pomogli :D
Tylko nie mów, ze dzwoniłeś na obsługę ze strony Microsofta? Gdy wszedłem na ich oficjalną stronę to cena stanowczo mnie zniechęciała:
Metoda kontaktu: Zadzwoń do firmy Microsoft
Czas odpowiedzi: Różnie
Koszt: PLN 132.00 z VAT
https://support.microsoft.com/oas/defau ... aid=436647
ja zadzwoniłem na polską stronę pomocy technicznej win 7, bez jakiś nadmiernych kosztów, potem dostałem od nich emaila by zadzierzgnąć więzy przyjaźni i po sprawie :mrgreen:
edit:
żeby nie było ;)
[spoiler:m9hpu19o]http://img248.imageshack.us/img248/9311/schowek01pi.jpg[/spoiler:m9hpu19o]
Oczywiście również zostaje metoda zakazana na tym forum,jak to nie wypali. :D