Możesz mi wyjaśnić po co tworzyć kolejny Offtop?
Wersja do druku
Możesz mi wyjaśnić po co tworzyć kolejny Offtop?
Wraz z listopadowym numerem czasopisma White Dwarf poświęconym produktom GW, ale również produktom na licencji GW, dołączany będzie kod do Warhammer: Total War na lorda krasnoludów Grombrindala. Cena czasopisma odkąd wrócili do miesięcznego cyklu wydawniczego to 30 zł. Z racji raczej organiczonej dystrybucji trzeba uwzględnić jeszcze koszty wysyłki, czyli razem ok. 40 zł.
http://www.belloflostsouls.net/2016/...r-spotted.html
Rozumiem, że to w każdym sklepie z figurkami z Warhammera można kupić? Jak tak to rozejrzę się u siebie.
A ja mam nadzieje że będzie można tego lorda kupić normalnie przez Steam.
Jak dla mnie to świństwo: zamiast dać lorda lub bohatera dla Krasnoludów lub Orków oni dają kolejnego dla wypasionego Imperium?
Różnie bywa z dostępnością. To już kolejny raz jak dają prezent do gazety, a to podnosi prędkość z jaką się nakład rozejdzie. Ja kupując swój wrześniowy numer z darmową figurką, która osobno kosztuje ponad 70 zł naprawdę pisałem maile czy na pewno mi załatwią, bo wiem że się rozejdzie bardzo szybko. Teraz jest już chyba nie do dostania. Kiedyś wiem, że w Empiku sprzedawali to czasopismo, ale nie wiem czy jest tak nadal.
Ciężko mi powiedzieć jak będzie z tym lordem na steam. Moim zdaniem to exclusive GW, żeby maniacy Total Wara przy okazji zerknęli co firma ma do zaoferowania i zwabiła kilka osób na figurki. I odwrotnie. Ci co kupują regularnie White Dwarf mogą się zainteresować adaptacją od CA.
Biały Krasnolud brzmi ciekawie. Tylko jak miałby być dostępny na steam- jeden bohater i nic więcej, to troszkę mało;
Oooo to już chyba sięgnęliby dna..
.... gdzie te czasy gdy do podstawki Medka2 dawali wszystkie rasy, a tylko za dodatek trzeba było płacić- pomijam,że frakcje pod względem ilości jednostek biły na głowę te z Kampanii Futrzaków.
W sumie jakiś przeciek mamy, więc można zacząć odliczanie. Tydzień na oficjalne informacje, a następnie następny tydzień lub dwa na pojawienie się dlc. Czyli dlc powinno się pojawić na początku października.
Wychodzi na to że 5 dlc będzie paczka LL dla brodaczy i zielonych. Uważam tak dlatego że na forum CA połączyli temat z tym magazyn z lord pakiem.