Kingdomsy skończone. W Wko hasło ma mg i Domen. Co do mko:
XXIII MKO Polska
XXVII MKO Anglia Hasła wysłane do Markusa
XXVIII MKO Anglia Sory Milanos, Andzia był pierwszy
XXXII MKO Hiszpania - bierze Mizutsu
Wersja do druku
Kingdomsy skończone. W Wko hasło ma mg i Domen. Co do mko:
XXIII MKO Polska
XXVII MKO Anglia Hasła wysłane do Markusa
XXVIII MKO Anglia Sory Milanos, Andzia był pierwszy
XXXII MKO Hiszpania - bierze Mizutsu
Chciałbym oddać swoje BC (XVII) Oman.
Początek, dyplomacja jako tako, podbijanie rebelii.
Oddaje nie z powodu braku czasu tylko jakoś ten mod nie jest dla mnie, jakby jakiś miłośnik Broken chciał to pw/gg do mnie ;)
Jak się nikt nie znajdzie to oczywiście będę grał dalej.
A w ramach pokuty wezmę ten Nowogród z WKO 33.
MKO 29 są wolne Węgry i Turcja, ogólnie tak nie musi być 2 graczy uważam że tutaj może to wziąść jeden gracz i obecnie grać 2 państwami jako iż poprzednicy to niby bracia :roll: , od początku do końca gry państwa miały grać razem, mają tą samą politykę i prowadzą wojnę z tymi samymi państwami. Wojna jest Węgry Turcja vs Wenecja Biz Egipt plus Polak wjeżdżający w plecy dla Węgra. Turcja chyba jest w dobrej kondycji choć żby wygrać tą wojnę to sporo trzeba się będzie napracować, węgry już mają gorzej właśnie przegrały pare bitew więć się zaczęła desperacka obrona plus wjeżdżający sebuś Polską w plecy, plus jest taki że są armie na stepach ukrainy które zajmują miasta kompa więć przeżyć się da. Tymi Węgrami to ja mogę tury wykonywać jak ktoś by już bardzo nie chciał ale chociaż tą Turcje niech ktoś weźmie.
Po hasła do matiska
BC18 Egipt dla przypomnienia.
edit no tak dzieki za popraweXD
bc18Cytat:
Zamieszczone przez Milanos
Nadal wolna Macedonia w Rome KO 1 - dla graczy chętnych do grania w bitwy online.
To naprawdę nowy wymiar rozrywki, dla narzekających na automatyzację KO. Przy wprowadzeniu kilku umownych zasad - tworzy się prawdziwą kampanię z bitwami i to przy wielu graczach. Dlatego poleca się z całą mocą.
Wolna Francja w mko 31 (wojna z Wenecją trochę na przegranej pozycji , ale da się wygrać) sojusz z HRE i Bizancjum
Zgłaszam się :)
MKO XXXII -Anglia-Zastępstwo do końca tygodnia
Krucjata XII -Antiochia-Zastępstwo do końca tygodnia
Krzyżaki XLIII -Litwa-Oddam
Jest Ktoś odważny oby przejąc sojusz Egipt-Jerozolima w Krucjacie10? Sytuacja nie jest zła, szanse na wygranie są.
I przy okazji w krzyzakach 43 jest do wziecia:
HRE-sytuacja dośc dobra wojna pozycyjna z PL i wojna o Pragę z Mongołami.
Litwa- W sojusz PL- Mongołowie. Sytuacja dobra ku rozwojowi.
Bardzo polecam na takich KO można sporo się nauczyc i przynajmniej one nie upadną ^^