Ciągle zastanawiam się nad pozyskaniem DLC CiG. W związku z tym mam pytanie: czy przyszłe przewidywane patche prócz usprawnień głównej kampanii także na tą małą będą miały wpływ?
Wersja do druku
Ciągle zastanawiam się nad pozyskaniem DLC CiG. W związku z tym mam pytanie: czy przyszłe przewidywane patche prócz usprawnień głównej kampanii także na tą małą będą miały wpływ?
Patch 8.1 zawiera poprawki do tej kampanii więc i zapewne przyszłe też będą wprowadzać poprawki.
Jakiś patch był zapowiadany bo właśnie ściąga mi ponad 400mb.. ktoś coś wie? :)
Mi żadnych aktualizacji nie ściąga. Może to jakiś mod, albo uszkodzone pliki na nowo ściąga.
witam
czy zauważył ktoś po patchu 8.1. jak jednostkom piechoty po ustawieniu w formacji kwadratu nagle znikają włócznie?
czyżby przyczyną był ostatni patch?
Kurde patche powstają a u mnie dalej w nowej rundzie jest czasem ten błąd, że ekran robi się szary i jedyne co mogę kliknąć to ctr+l
W sumie mam ten sam problem co Krecik1218 , u mnie również klawisz ,,k" nie działa , aczkolwiek nie wiem jak to wyglądało przed patchem bo dopiero teraz się dowiedziałem, że możliwośc ukrycia interfejsu ,,jest".
Nie wiem czy to przypadek, ale po patchu komputer jest wstanie zdobyć obwarowane miasto. Czy ktoś jeszcze może potwierdzić tę informację? Pozdrawiam.
edit: Chyba przypadek, za drugim razem komputerowi nie poszło tak dobrze.
Za pierwszym razem, komputer nie dysponował artylerią. Podjechał pod mury drabinami, oddziały weszły i związały moje oddziały walką na murach, kolejne oddziały podpalały bramę. Po jej spaleniu zaczęły przeprowadzać szturm zatwardzenie, ale przemogły moje nikłe siły, po czym zajęły blisko znajdujący się punkt strategiczny.
Za drugim razem napastnicy posiadali "dzikie osły". Armia podeszła pod mury, spalili bramę a osły waliły w łuczników do wyczerpania amunicji. Nie udało im się zrobić wyłomu w murze. No i tak zostali jak dupy pod bramą wybijani przez wieże strażnicze.
Wielkie "G", aż mi się nie chce grać kampanii w sytuacji gdy prawie nie mogę stracić żadnego warownego miasta.
Może opisz dokładniej sytuacje to ci powiem czy to mógł być przypadek czy patch naprawił oblężenia.
Patch 1.8.1 już nie jest patchem beta bo zauważyłem że nie biore udziału w testach?