Re: Divide Et Impera - Dyskusja ogólna
U mnie działa na starych savach, nie instalowałem do niego spolszczenia więc nazwy nowych jednostek mam identyczne ze starymi. Efekt - mam wielu rzymskich legionistów, pierwszych kohort itp. Ikonki wyglądają ślicznie, teraz Rome 2 zaczyna zasługiwać na miejsce w serii Total War
Testowałem Caesars Legions w bitwach gracza i legioniści mają umiejętność biczowanie poczekam na wersję pod DEI.
Wersja pod DeI już jest, tylko w fazie beta. Jeszcze wczoraj czy przedwczoraj, legioniści mieli w niej możliwość formowania falangi. Dajmy czas Yolcaustowi, który tymczasem potwierdza, że mod powinien być kompatybilny z saveami.
Cytat:
Zamieszczone przez Abfalleimer
1. Czy istnieje submod który nie koliduje z Dei i usówa agentów z gry? (gram na submodzie na nielimitowana ilość edyktow)
viewtopic.php?f=587&t=14758
Cytat:
2. Co polecacie dorzucić do Dei aby upiekszyc interfejs lub mapkę. Bitwy i tak gram na auto przeważnie.
viewtopic.php?f=587&t=14765
Cytat:
3. Wojna domowa jest włączona tak?
Tak
zrobiłby ktoś do tych wszystkich modów liste zmian po polsku :)
Czy ktoś może podać linka do najnowszej wersji GEM?
Wersja 0.75 powinna ukazać się w ciągu dnia/dwóch. Taką informację podał Meneros na forum TWC. Dodatkowo informuję, że otrzymam teksty do tłumaczenia jeszcze przed wypuszczeniem aktualizacji, więc spróbuję wypuścić spolszczenie idealnie z premierą moda.
fuck dlaczego na polskim forum lista zmian w modzie jest po angielsku !? nie moze ktos zrobic po polsku znam troche angielski ale wszystkiego nie zrozumie Polskie forum to do jasnej ciasnej niech ktos wrzuci liste zmian do tych modów po Polsku!!!!!!!!!! bo chce znac wszystkie zmiany danego moda !!!!!!!!!!
Cytat:
Zamieszczone przez Vorenus
fuck dlaczego na polskim forum lista zmian w modzie jest po angielsku !? nie moze ktos zrobic po polsku znam troche angielski ale wszystkiego nie zrozumie Polskie forum to do jasnej ciasnej niech ktos wrzuci liste zmian do tych modów po Polsku!!!!!!!!!! bo chce znac wszystkie zmiany danego moda !!!!!!!!!!
Popieram
nie wiem dlaczego czy to wina moda czy tez nic patch nie dal ale komputer nadal głupieje podczas ataku na miasto ,ostatnia bitwa liga etruska podprowadzili 2 odzialy z drabinami wybiłem a pozostale dwa kreca sie do przodu i z powrotem wtf