Mi oczywiście zależy na legalnej metodzie. Mam oryginalny, za który zapłaciłem więc oczekuję, że będzie mi działał jak należy.
Póki co nie mogę się z nimi skontaktować telefonicznie. :roll:
Wersja do druku
Mi oczywiście zależy na legalnej metodzie. Mam oryginalny, za który zapłaciłem więc oczekuję, że będzie mi działał jak należy.
Póki co nie mogę się z nimi skontaktować telefonicznie. :roll:
Jakie na obecną chwile są prcesory i karty graficzne do składaka do gier? Albo całe układy komponentów?
Hm?
Proc to i5,najlepiej jakiś 4-rdzeniowy,3 GHz
Karta graficzna to Radeon HD 7970,dokładnych jej "specyfikacji"nie podam:P
Co do tego Radeona,to są mocniejsze,np.taka od Geforce karta,ale ona jednak za dużo kosztuje.Ew.możesz kupić GTX 550 TI(jeśli masz 2 wejścia PCI-E) po 2 razy,tylko potem zostaje wersja z zasilaczem jaki tu wybrać,ja na zasilaczach za bardzo sie nie znam,więc...niech ktoś inny doradzi.
Jaki laptop polecacie do 4000? Jego przeznaczeniem będą przede wszystkim gry :)
:roll:
Nie wiem czy jeszcze aktualne ...
1) Kasperek jest dobry, nawet bardzo ale nie idealny (żaden nie jest) => ściągnij bit defendera, odinstaluj kasperka, zainstaluj bit defendera na próbę, aktualizuj i skanuj PEŁNY GRUNTOWNY SKAN w tym TAKŻE ARCHIWA I PLIKI SYSTEMOWE!Cytat:
Zamieszczone przez King Louise Assurbanipal
2) Był automatycznie wgrany-- czyli nie tTY wgrywałeś? ... czyli ten problem .. to nie twoja broszka! - truj głowę sprzedawcy/dostawcy, to jego problem - to on gwarantuje działanie, jak sam nie umie naprawić to niech dzwoni, uczy się idzie do wróżki albo czyta z fusów - tobie należy się działający system i tyle (za tomiędzy innymi płaciłeś)
ps tak ogólnie to myślę że obszar dysku odpowiedzialny za kontrolę poprawności klucza jest fizycznie uszkodzony reinstalka ( taka od zera) powinna załatwić sprawę - ale to zadanie dla sprzedawcy NIE dla klienta/użytkownika (kwestie uprawnień i gwarancji)
Jeżeli o tematach związanych z kompem, to nie powinno zabraknąć historii o Anonymous...
film po polsku-polecam
http://www.youtube.com/watch?v=ZT4-vzXJgQU
Witam forumowiczów :)
Proszę o pomoc bo nie chce wyjść na zakupie kompa jak Zabłocki na mydle wiec tak:
http://screenshooter.net/3234109/acaausu czy taki komp za tak cenę jest dobry :) ( i już mówię nie mogę dołożyć 1350 to już była górna granica :D )
czy też
http://screenshooter.net/3234109/chqctym
I czy to udźwignie serie Total war-ów która do tej pory wyszła :D
Na mój gust pasowałby ten:
Niech jeszcze inni się wypowiedzą, ale moim zdaniem spokojnie pociągnie wszystkie części TW i pewnie Rome2 :) Nie dajmy się zwariować w pasieniu sprzętu. Gry strategiczne ,przeważnie są mniej sprzętożerne niż strzelanki...na drugim też by ruszyło, ale lepiej dołożyć te parę złotych (różnica niewielka) i mieć spokój na dłuższy czas.Cytat:
Zamieszczone przez WOJOWNIK95
Ach, byłbym zapomniał: zwróć uwagę na wydajność chłodzenia...
Pierwszy o wiele lepszy.Udźwignie spokojnie TW wszystkie,Rome też pójdzie.Jednak ja bym zapytał się sprzedawcy dokładniej co to za zasilacz,bo bomby zegarowej nie chcesz przecie
Panowie potrzebuje porady i pomocy.
Nero nie widzi mojej nagrywarki. Wiecie gdzie może być problem? Próbowałem aktualizować sterownik ze strony producenta ale w trakcie instalacji wyskakuje komunikat, że sterownik jest aktualny i na tym kończy się instalacja.
Moja nagrywarka to - DDU1681S | Sony Optiarc
System - Windows 7