Vikings
Spoiler:
A tak zostawiając samych sobie tych Wikingów to na ekrany powraca "Penny dreadful"
Wersja do druku
Vikings
Spoiler:
A tak zostawiając samych sobie tych Wikingów to na ekrany powraca "Penny dreadful"
vikings
Spoiler:
Obecnie oglądam Grimma, Gre o Tron, Muszkieterów, Banshee oraz Narcos. Wszystkie fajne choć Grimm mi się już trochę nudzi i musze sobie przerwę od niego zrobić. Czekam za to na kilka innych serial, które zapowiadają się całkiem całkiem.
Outcast
Preacher
No cóż ja utknąłem na razie gdzieś w drugim sezonie "The Borgias" a tutaj już kontynuacja "Wayward Pines" na horyzoncie:
Wiadomo kiedy będzie kontynuacja wikingów?
Według zwiastuna sezon 4B powróci na ekrany jesienią 2016 roku. Dokładna data premiery nowych odcinków serialu Wikingowie nie jest znana.
Może letnia przerwa wpłynie na jakość kolejnych odcinków "Wikingów"?Póki co są "Peaky Blinders","Penny Dreadful" a od lipca wraca "Marco Polo".
Penny Dreadful warto obejrzeć ?, krótką charakterystykę poproszę jak można. :cool:
Dużo seriali oglądam, w tym sporo wymienionych tutaj ale mam nieco przesyt.
Jeżeli odpowiadają Tobie klimaty Londynu przełomu wieków XIX-XXw. z jego wiktoriańskimi klimatami pełnych mroku dokraszonego okultyzmem z domieszką bohaterów pierwszych powieści grozy (Frankenstein,wampiry,czarownice,demony) to z pewnością się nie będziesz nudził.Jednak jeśli oczekujesz rąbanek w stylu Blade to się zawiedziesz.