Może uda mi się Date na normalnym. Mam jeszcze kilka lat i brakuje mi kilku prowinci + Kioto. Niestety wszyscy zwrócili się przeciwko mnie. O ile nie zaczną desantować, to może mi się uda.
Wersja do druku
Może uda mi się Date na normalnym. Mam jeszcze kilka lat i brakuje mi kilku prowinci + Kioto. Niestety wszyscy zwrócili się przeciwko mnie. O ile nie zaczną desantować, to może mi się uda.
Mam kolejne pytanko dotyczące MP - czy macie możliwość ulepszania jednostek weteranów za żetony rodowe? Bo ja niestety nie - mimo, że moi łucznicy mają 6 poziom (a wystarczy 5), mają opanowane 4 podstawowe umiejętności, no i oczywiście mam odpowiednią ilość żetonów... Jakieś sugestie? (zauważyliście, że nawet jak jednostka ma opanowaną jakąś umiejętność to nie wszystkie ich znaczki są widoczne pod kartą jednostki)
Pozdr
Masz odpowiednią specjalizację klanu? Z tego co wiem to wyświetlają się tylko na przykład zwiększona szybkość, zwiększone obrażenia od strzał oraz strzały. Inne, które widać w statystykach już nie.
Klan ma specjalizację konnica (klan naszego forum). To nie znaczy chyba, że mogę ulepszać tylko jazdę???
To znaczy, że możesz ulepszać tylko niektóre rzeczy u innych jednostek ale nie wszystkie. Wszystko jest napisane gdy najedziesz na ikonę z danym ulepszeniem, tylko doczytaj do końca. Np. ashigaru z płonącymi strzałami może mieć tylko klan łuczniczy, ale inne ulepszenia można już mieć. Dalej, klan łuczniczy nie może mieć 'banzai' przy ulepszeniu kawalerii.
heh, a ja miałem dzisiaj jakiegoś buga na steamie, bo po wygranej bitwie na multi dostałem odznaczenie "Dawca śmierci" za wygranie 200 wieloosobowych bitew ;)
Spójrzcie na moje dochody :D
http://img853.imageshack.us/img853/3...1041600005.jpg
To jest bug czy hack??Cytat:
Zamieszczone przez Scooter
hack za pomocą artmoney :roll:
Wie ktoś jak się zwiększa czcionkę w grze? Trochę za mała jak dla mnie :?