Ejjj a działo się któremuś z Was, że nie było słychać ani wystrzałów, czy też dudnienia maszerującej piechoty lub jazzdy ??
tak jakby były wyłączone dżwięki interfesju podczas bitwy ?
Wersja do druku
Ejjj a działo się któremuś z Was, że nie było słychać ani wystrzałów, czy też dudnienia maszerującej piechoty lub jazzdy ??
tak jakby były wyłączone dżwięki interfesju podczas bitwy ?
Już rozkminiłem co mi nie działało, super torrent, mod się ściągał z 30-50 minut prawie cały czas z maksymalnym wykorzystaniem mojego neta.Cytat:
Zamieszczone przez Piter
Przywróciłem ang. i nic jest to co było.Cytat:
Zamieszczone przez Araven
W open error log zapisał się następujący błąd.
21:16:57.770 [system.rpt] [error] Medieval 2: Total War encountered an unspecified error and will now exit.
Witam. Mam podobny problem co POLONUX, wyskakuje mi ten sam błąd kiedy chcę rozpocząć late era camaign :( . W early era kampaign wszystko działa.Cytat:
Zamieszczone przez POLONUSX
Grasz na spolszczeniu? Czy na czystym, anglojęzycznym SS 6.4 ?
Co wy pany z tymi spolszczeniami? Do jakiej ono wersji? Uwzględnia dodatki wszelkiego rodzaju co zawiera ten mod w trakcie uruchomiania lauchera? Spolszczenia, w ogóle zmiana języków ma to do siebie że wystarczy jeden! powtarzam jeden zje....zepsuty,źle zapisany plik, linijka i koniec gry... :lol: :lol: :lol:
By nie było, ze coś nie ten teges, dla tych co nie lubią screenów i mogą a są tacy zwrócić mi uwagę że wystarczy napisać, ileż można o Szlachetni Sympatycy jakże również szlachetnej serii gier? Tak to widać o co mi chodzi ;)
http://img193.imageshack.us/img193/2797/kupaei.jpg
i tutaj zaczyna się zadyma translatorska, ten co zrobił chwała mu za to, :D ale sam tego nie ogarnie, bo jeszcze tutaj pliki się ładują jak i wcześniej, co może nie być ich ujętych w folderze text
http://img152.imageshack.us/img152/9256/kupa2j.jpg
Jeżeli się mylę to dobrze, wtedy może jest w samym spolszczeniu problem?
Gram na spolszczeniuCytat:
Zamieszczone przez Araven
To problem albo w spolszczeniu, albo w w samym modzie. Przywróć angielski text, zapisz grę i spróbuj odpalić kampanię Late.
Przywróciłem angielski text i wszystko działa :D Dzięki za pomoc :)
Może, spróbuj wrócić do spolszczenie, możliwe, że to rzadki błąd i już się nie powórzy, ale jak tam chcesz.