Ma tylko wyższe bonusy do statystyk, większe morale itp.
Wersja do druku
Ma tylko wyższe bonusy do statystyk, większe morale itp.
A na jakim poziomie trudności będzie miało takie same statystyki i morale jak gracz?Cytat:
Zamieszczone przez Araven
ja bitwy gram zwykle na Medium, wtedy komp nie ma żadnych dodatkowych bonusów, z tego co wiem.
A czy w innych częściach total war np. w Napoleonie tez tak jest że powyżej medium Al się nie różni niczym poza premią statystyk i morale?
To spytaj w tamtych działach, ja nie mam ani Napoleona ani Empire, ani Shoguna II, to nie wiem.
Mam podbitych kilka stolic tzn Barcelonę, Regensburg i Nowogród i w tych miastach można budować trybunał (rekrutacja księżniczek) czy jak będę miał w każdym z tych miast trybunały to będę miał większy limit rekrutacji księżniczek? W obecnej chwili mogę werbować 1 księżniczkę co 5 tur (Kraków).
Nie wydaje mi się by Trybunały w innych prowincjach zwiększały limit szkolonych Księżniczek. Ale pomagaja lokalnie utrzymac porządek publiczny. :mrgreen: A dostępnośc księżnizcek możesz zedytowac w export_descr_buildings
Edit: Ordenus na PW mi odpisz.
Witam! Mam mały problem odnośnie BC. Zainstalowałem go [do folderu mods], ale przy włączaniu tylko mignie mi wiersz poleceń i nic się nie dzieje... Co zrobiłem źle ?
Zainstalowaleś part 1, part 2 i bugfiksera? Ile Ci zajmuje katalog z BellumCrucis6 w mods?
Witam!
Mam kolejne pytanie: czy ktoś wie jak można by rozszerzyć listę z ikonami budynków w osadach? Obecnie mogę ją przewinąć tylko o jeden "stopień" w dół tymczasem struktur jest w rozbudowanych miastach i zamkach dużo więcej, co mnie nie ułatwia orientacji przy ich zarządzaniu...