Oczywiście, że nie. W podstawce jest zwykła, a w plikach dodatkowych do Megasubmoda III wszelkie możliwe warianty rekrutacji.
Wersja do druku
Oczywiście, że nie. W podstawce jest zwykła, a w plikach dodatkowych do Megasubmoda III wszelkie możliwe warianty rekrutacji.
Mam koleje pytanie. O czym informuje mnie zaznaczony na dołączonym obrazku wskaźnik? Reszte wiem bo to nie trudne no ale ten nie mam pojęcia...to szybkość nawracania?
Prosze o odpowiedz i z góry dziekuje :)
http://img404.imageshack.us/img404/951/beztytuujjf.png
Podaje przewagę Twego wyznania nad innymi w danej prowincji, na plusie to ok, na minusie trzeba dążyć do nawracania szybszego na Twą wiarę. Zero to równowaga jakby między Twoją religią a innymi wyznaniami.
Edit: Macie jakieś ctd, na Megasubmodzie III w kampani? Zwłaszcza po 110 turze lub później nieco? Meldować jak coś proszę.
Na początku rozgrywki każda z frakcji ma swoje dynastie jednak już po 50-100 turach większość z tych dynastii wymiera, wynika to przede wszystkim z adopcji i małżeństw córek członków rodziny z "zwykłymi" generałami. Czy jest jakaś możliwość aby np wprowadzić jako generałów którzy są przedstawiani córkom członków rodziny do ożenku właśnie generałów z tych dynastii np jakaś tam córka która jest w drzewku dostaje propozycję wyjścia za mąż za np gienka z dynastii de barcelona którego nie ma w drzewku, albo żeby pojawiali się tacy generałowie do adopcji. Jest taka możliwość?
Raczej nie da rady. W Megasubmodzie dynastie nie wymierają. Bo jest dużo księżniczek, ja nie akceptują ożenków generałów spoza dynastii z księżniczkami. Szkolę księżniczki i pilnuję by członkowie dynastii się chajtali już jak się pojawią, właśnie z szkolonymi na ten cel księżniczkami.
Aravenie ja tez tak robię jak Ty i mi nie wymierają, ale chodzi mi o komputer, żeby w innych państwach nie padali jak muchy.
Pytam po raz kolejny, czy mieliście albo macie jakieś problemy z ctd na Megasubmodzie III w kampanii po 110 turze? Tak ciężko odpowiedzieć?
Jak tylko dogram dam znać a brakuje mi 10 tur Francją:)
Ja grę Polską zacząłem dopiero niedawno i mam 70 turę jak przekroczę 110 turę również dam znać. Mam jednak pytanie czy na coś szczególnie zwrócić uwagę bo u siebie zmieniałem nieco export_descr_buildings ?
Gdyby były ctd w kampanii proszę mi napisać i wysłać PW z treścią Logs. W razie czego mam lekarstwo już, ale muszę potwierdzić czy to powszechny problem. Bardziej prawdopodobne ctd po 120 turze ale od 110 czuwajcie, chodzi mi o ctd jakich nie da rady obejść. Raczej o campaign_script chodzi.