Mniejsza o to, jak w angielskiej będzie, skoro i tak pewnie będziemy po polsku grać ;) O ile nie będzie ograniczona/zrąbana jak polska wersja Rome II, w której wiele rzeczy brakuje - m.in. poruszania ustami przez doradcę.
Wersja do druku
Jak nie będzie wersji PL to nie kupię szybko, ale TW zawsze gadają po naszemu, bynajmniej próbują.
Jaka herezja, żadnego totala nie odpalałem w wersji PL. Tego też nie mam zamiaru :P :D
Zombie dragon to angielska poprawna nazwa.
No to współczuje bo mnie by razili w oczy nosiciele tarcz zamiast hypaspistów i pikinierzy zamiast falangitów w angielskim Rome 2 ;)
Jeszcze historycznego to mogę zrozumieć, ale gier fantasy po polsku nie trawię.
Staram się w orginale czytać :-)
myślę że mniej więcej rozkodowałem w jakim czasie będą zamieszczane informacje o total war warhammer
Film o imperium został zamieczony 17.07.15 Bitwa 30.07.15 czyli 13 dni po pokazaniu frakcji
Krasnoludy zostały pokazane 04.09.15 . 48 dni wcześniej dostaliśmy ludzi. Dokładnie po 13 dniach dali nam bitwę z krasnalami 17.09.15
Ujawnienie chaosu przypadło dokładnie 48 dni po przedstawieniu krasnali 22.10.15
Wiec jeżeli się nie mylę i CA nic nie zmieni z zamieszczaniem materiałów z warhammera jutro dostaniemy bitwę z udziałem chaosu 04.11.15