Dzięki, to w takim razie powinno mi się spodobać.
Wersja do druku
Dzięki, to w takim razie powinno mi się spodobać.
Jak lubisz gotyckie widoczki to spoko, ale jeśli oczekujesz jakiejś głębi to rozczarujesz się bo dostaniesz wydmuszkę i serialikową akcję ;) Ale ja oceniam po jednym sezonie, reszty nie oglądałem, bo serial mnie nie urzekł. Za dużo wszystkiego - wolałbym jakąś misterną intrygę i powolne wprowadzanie postaci z literatury grozy, a nie nawałnice bohaterów jak w nowych X-menach czy Avengersach;) W sumie to trochę się czułem jak na seansie z superbohaterami.
No ale Eva zjawiskowa;) Może nie tak jak w SinCity czy 300 ale jednak ;)
W drugim sezonie twórcy zbyt przesadzili z ceremoniałem przez co niektóre odcinki ciągnęły się niczym flaki z olejem.Na szczęście obecna trzecia seria,jak na razie,podąża w dobrym kierunku chyba dzięki pojawieniu się takich postaci jak sam Dracula i Dr.Jekyll oraz rozwątkowaniu historii na części osadzone w Londynie i w Ameryce.
Gra o tron
Spoiler:
Gra o tron
Spoiler:
Penny Dreadful oglądam jestem po 8 odcinku sezonu I-go. Ogólnie dobry, ale odcinki nierówne.
GoT obecny 6 sezon wg mnie ok, trzyma w napięciu. Wątek powstania Innych i udziału w tym Pierwszych Ludzi ciekawie pokazany.
Czekam już na jakąś porządną sieczkę gdyż owszem serial jak na razie mnie nie zawodzi ale jestem lekko przemęczony tymi podchodami rodowo-politycznymi.Czas popuścić komuś krwi :devil:.
W końcu ruszyli wątek Khalesi, juz sie balem ze rozmyje sie z braku pomysłów. Wątek Jona Snowa tez fajny, a na początku najbardziej mnie nudził. Krasnal jakiś nie formie, ostatnio , szkoda szkoda bo to świetna postać. Ale zważywszy na to ze nie maja gotowej książki i sami musza wymyślać to jest i tak bardzo dobrze.
Trochę ponarzekam na ostatni odcinek GoT ;) do tej pory bylo bardzo dobrze ale ten odcinek zdecydowanie był słaby... Nuuuuda ale od początku!
Spoiler:
Fakt mam podobne zdanie co do ostatniego odcinka GoT.
Za to Penny Dreadful oglądnąłem wszystko i to szybko. Spodobał mi się. Czekam na kolejny odcinek III sezonu. :cool: