Nie. Po prostu napadłem na szlak handlowy i jakiś klan generował takie dochody. Mam na koncie kilkadziesiąt milionów i mogę rypać armie na debecie :lol: , kasy z pewnością nie braknie :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Andzia
Wersja do druku
Nie. Po prostu napadłem na szlak handlowy i jakiś klan generował takie dochody. Mam na koncie kilkadziesiąt milionów i mogę rypać armie na debecie :lol: , kasy z pewnością nie braknie :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Andzia
Skoro napadłeś na szlak i jakiś klan miał tyle kasy to znaczy, że on sam miał dużo. Chyba, że ten bug jest tylko podczas napadanięcia.Cytat:
Zamieszczone przez Scooter
Zniszczyłem ta frakcje i mam teraz -10k na turę. Ale nagromadziłem 100milionów wiec się nie przejmuję :lol:
Cześć. Nie wiem czy to bug, czy po prostu takie było założenie twórców,ale podczas oblężeń są tylko 2 rodzaje zamków. Jeden gdzieś w lesie i drugi otoczony fosą. Też to macie? Jak dla mnie to porażka, nie po to dałem za grę 109 zł, żeby oglądać ciągle to samo. W poprzednich częściach tak nie było, co dodawało smaczek grze. Można dodać jeszcze fakt, że bardzo lubię oblężenia i takie coś odbiera frajde.. W ogóle to się zastawiam czy nie sprzedać gry,nawet za śmieszne pieniądze..
Amrod---> dzięki za próbę pomocy. Jednak nadal nie wiem jak i co kupować. Np. te płonące strzały powinny być dostępne nawet dla klanu jazdy (nie ma nigdzie w opisie, że wymagany jest klan łuczniczy)....
Lekko mnie ta gra wkurzyła - dziś dostałem Tchórza bez honoru mimo, że nigdy - powtarzam NIGDY nie wyszedłem z gry w jakiś nieuczciwy sposób. Zdarzyło mi się poddać walkę poprzez Esc (dwa albo trzy razy). Dodatkowo dostałem jakieś osiągnięcie za wygrane 25 walk, mimo że mam ich wygranych 35 ;/.
Bo wydałeś wszystkie punkty umiejętności (te w czerwonym kółku). Musisz poczekać, aż osiągną następny level, wtedy dostaną kolejny i dopiero wtedy będziesz mógł kupić. Wystarczyło wydać 4, a 5 właśnie na płonące. Poza tym musisz być w jakimś klanie żeby mieć żetony rodowe. Tylko tak można je zdobyć. Przy płonących strzałach trzeba mieć ich 10, a z tego co widzę to masz ich 31, wiec chodzi o to co w pierwszym zdaniu napisałem.
Amrod--> no dzięki - wybacz moją ignorancję (wstyd się przyznać - ale myślałem, że ten jeden punkt po prostu się kupuje :oops: ). Teraz wszystko jasne - jeszcze raz dzięki (swoją drogą szybki jesteś jak błyskawica z tą odpowiedzią)
Pozdr
Takie male pytanko Lee-po co inwestujesz w ashigaru i lekka jazde?Naprawde nie warto.Jak bedziesz mial wyzyszy lvl i bedziesz walczyl z kims kto ma np. 10 lvl to naprawde ciezko bedzie Ci wygrac.Lepiej od razu rozwijac mocniejsze jednostki bo tacy np. samuraje z katanami na 9 lvl i masa ulepszen to prawdziwi mordecy na polu bitwy...
A grałeś kiedyś w oblężenie ? Osoba broniąca się w zamku ma o połowę mniej funduszy niż atakujący. W takim wypadku nie da się jechać na samych samurajach, a armia złożona z ashigaru spisuje się idealnie. Dodam do tego jeszcze iż Ashigaru z Yari z ulepszoną premią vs. konnica idealnie zastępuje Samurajów z Yari przy czym są tańsi nawet o 200koku.
@ momon, łucznicy aszigaru wcale nie są tacy słabi wymaksowani kosztują tyle co w zbrojach, a wypełniają swoją powinność znacznie lepiej, spokojnie na wymianie rozjadą nawet mnichów - jeżeli już użyłeś żetonów.