A w Rally Poincie po prostu podsumują te 8 frakcji :D
Wersja do druku
A w Rally Poincie po prostu podsumują te 8 frakcji :D
Gdyby było tak jak mówisz nie było by "kółeczka" takiego jak do frakcji :D
Może po tej sekretnej frakcji będą kolejne frakcje grywalne :3 Ahh, marzenia :D
Według mnie bardzo dziwne było by, gdyby frakcje grywalne w jedynce nie były grywalnymi w dwójce. Brakuje już tylko Seleucydów. Choć patrząc jak okroili Egipt, nasuwa się od razu pytanie jakie tereny zabiorą owej monarchii.
Kto wie? Baktrię? Azję Mniejszą? Syrię? Tereny ob. Pakistanu - te terytoria Seleukidów, które bezpośrednio graniczyły z Indiami? A może Oman? Na pewno tereny pograniczne. Oj, koledzy powtórka balansu Rome się kłania :?
Seleucydzi muszą być następni, niedorzeczne byłoby zostawiać taki obszar pustym w wersji podstawowej.
Widzisz, przyjacielu, w R2 istnieje pewne ograniczenie, zwane 8 frakcji, i jest problem, bo MS się nie załapała.
Reznow, nadzieja umiera ostatnia.
Też tak uważam, ale... obyś miał rację - bo jeśli wrzucą nam zamiast tego np. Pont, Armenię czy któreś z państw indyjskich - znając ich możliwości - to się nie zdziwię.Cytat:
Seleucydzi muszą być następni, niedorzeczne byłoby zostawiać taki obszar pustym w wersji podstawowej.
A wracając jeszcze do Partów - przyjrzyjcie się: czy mi się wydaje, czy niektórzy z ich żołnierzy noszą przyłbice i kapaliny?
To nic nie będzie, pasuje? Wielki placek kilkunastu prowincji. Aż mi się wierzyć nie chce. Wyjdzie na to, że dadzą w to miejsce jedno miasto np Babilon, a reszta prowincji i sami Seleucydzi w DLC.Cytat:
Zamieszczone przez Reznow45
Wiem, wciąż ją mam :D choć znając CA i ich gafy to mogą ich wyciąć a Lusted to usprawiedliwi balansem i innym bełkotem.
Jest jeszcze inna opcja - DLC (może oni akurat będą podpakowani?)
Edit: MS będą w podstawce, tylko że niegrywalni