Re: DYSKUSJA MEGASUBMOD (Wino+Mietek77+Aramegil+Araven)
W temacie o Instalce Megasubmoda, czyli tu: viewtopic.php?f=367&t=12871 dałem patch nr 1 do Megasubmoda III, gdyż jest jakiś błąd albo kilka w najnowszym campaign_script i może na mapie, co powoduje ctd po 121 turze, czasami wcześniej, dlatego przywróciłem pliki z wersji II, one są ok. Zmiany nie są duże, ale to powinno wyeliminować ctd w kampanii w Megasubmodzie III.
Czyli trzeba nową kampanię rozpoczynać? :(
Do tej nieszczęsnej tury jeszcze nie dotarłem, ale czy ten błąd zawsze występuje?
W pliku descr_projectile również zaszły jakieś zmiany bo widzę że tez dodałeś do patcha ?
Marko1805, Tak drobne korekty w descr_projectile Kama2150 związane z balistami bodajże.
Profesor, możesz zaryzykować, ale ja na dwie kampanie, nie doszedłem dalej niż 121 tura, stąd patch. Nikt nic nie meldował, a ja nie bardzo miałem czas na grę, więc wykryłem to niedawno. Sadam86 mi potwierdził na PW podobną sytuację. Jak pisze w opisie instalacji patcha, nowa kampania konieczna.
no nie no... czy ja wreszcie dogram coś do końca ? a kiedy Bellum 7.0 będzie?
viewtopic.php?f=367&t=9828 zajrzyj tutaj to dostaniesz info o BC 7.0.
Według mnie bardzo przesadzone jest z tymi krucjatami. Pierwsza trawa już wyjątkowo długo i jeszcze nikt prócz mnie się do niej nie przyłączył. Niby kiedy ona ma się skończyć? :) Dodatkowo dwie armie przyłączyłem do krucjaty by sobie trochę skarbiec naprawić, ale teraz gdy przyszła lokalna wojna, muszę ich jakoś z tej krucjaty wyciągnąć, jednak wszyscy mi nagle dezerterują :|
Na megasubmodzie III krucjata trwa krótko.
No nie wiem, bo u mnie się ciągnie i ciągnie :)
Może mam tylko takie wrażenie, bo tury lecą powoli :P
A własnie są jakieś programy które przyspiesza trwanie tury? Bo mi się trochę ciągnie a w R:TW szło to szybciej :)