Przeglądałem końcówkę iCytat:
Zamieszczone przez Marat
"Dzikunia mać!" rozwaliło mnie :lol:
Wersja do druku
Przeglądałem końcówkę iCytat:
Zamieszczone przez Marat
"Dzikunia mać!" rozwaliło mnie :lol:
Kur ... czoki, zgubiłem "od" :lol:
Barsa w temacie o zgłaszaniu banitów.Cytat:
Co do tego "michalenka"...zauwazylem tego Pana, czestotliwosc postów wskazuje jednoznacznie ale mnie zmyliło używanie słów typu "groteska", nie pasowało mi to do debila, który nie ma co robic tylko marnuje swój czas na rejestrowanie się tam gdzie go nie chcą, ja nie rozumiem w jego miescie/wsi zabrakło dziewczyn? Moze mu jeszcze nie staje, a może jest odmiennej orientacji i nie ma kto się z nim bawić...
Powalające no ale i ten tekst był ładny
:D normalnie odpadłem :D powinni tego zabronić :D jest jak MediaMarktCytat:
Czy wy debile nie potraficie zrozumiec 4 slow? POLSKA JEST KRAJEM SWIECKIM. W dupe wsadzcie sobie te krzyze moze wam to pomoze.
Nie ma to jak fanatyzm, Polak piszący takie rzeczy :lol:Cytat:
Oj Glaca, zazdrość to bardzo brzydka przywara. Nic na to Italia nie poradzi, że nikogo w świecie nie obchodzicie, a podejrzewam, że sami sobą też zająć się nie potraficie. Wstyd.
Edit:mRe, oczywiście jak najbardziej pozytywnie ;)Cytat:
każdy kibol ma przy sobie nóż, łańcuch i bombę atomową. na stadionach ciągłe ustawki, możesz krzesełkiem dostać. co tam, że w autobusie też możesz. :lol:
po prostu ludzie nie mający na temat kibiców żadnego pojęcia, od razu nazywają nas bandytami. co w tym złego, że cały mecz stoję, śpiewam, składam się na oprawy ? lepsze to niż, rozrywka zwana ciągłym chlaniem albo coś.
ale znajdzie się jakiś tato, który usłyszał na meczu wulgaryzm i zacznie walić po klawce, zamknąć ich wszystkich, kibiców golfa też.
A moi się zwykle słuchają;) jak coś to "odklikuje" falangę i klikam ponownie i znów patyki wyciągają :D[/quote]
Ajris
Fallen w temacie o 3 platformach :)Cytat:
Ale ciekawi mnie jak oni zrobią tego crysia że będzie się chować z kanapą przed Koreanami?!
Wiktor Lekchi w temacie o metalu, oczywiście wiem że to żart ;)Cytat:
Papież słucha Muse i 2paca, także raczej nie będzie problemu
Michał I (skądinąd) Wspaniały zauważył:
pozdrowienia dla autora!Cytat:
najchętniejszą rzeczą jaką robili napastnicy to były gwałty
w temacie Naród żydowski wymyślony? Niklota - polecam w Agorze
To jak już dajemy teksty Michała z Agory, to nie może zabraknąć tego:
Temat o procesie norymberskim.Cytat:
No ale Niemcy mieli znakomity karabin maszynowy. StG 44 :D W Medal of Honor przy entym przechodzeniu gry, wpisywałem kod i ganiałem nim :lol:
Temat znajduje się w Pustelni, niedostępnej dla większości userów. Zamieszczam więc tutaj (już niemal) legendarny komiks autorstwa mateuszakl:
http://img217.imageshack.us/img217/9369/ksl.jpg
:mrgreen: :mrgreen: