-
Awarowie to jakoś VI-VIIw. także raczej ich nie dostaniemy, chyba ze będzie jakieś DLC z kampanią w tym okresie (na co bardzo liczę). Poza tym Słowianie mieli by tam większą rolę:D.
Jako najbliższą dodatkową kampanię chciałbym coś, co naprawi Celtów w Brytanii. Przez ich obecny stan muszę się wstrzymać z moją saksońską kampanią, bo nie chcę bić Germanów na Wyspach. Najbardziej pasowało by coś o Królu Arturze, jak napisał KLA. Od siebie tylko dodam, że fajnie gdyby zrobili ją bliżej legendy (elementy magii, Święty Graal itp.) niż historii.
-
https://steamdb.info/app/325610/dlc/ Wg tego do Attyli będą z 5 DLC jeszcze. Wg mnie na 100% będzie Blood&Gore DLC.
-
Ten DLC to mus! Byleby taki wzorem z R2 a nie z S2 bo tamten był przedobrzony...
-
Mieli poprawić zawieszanie się gry w czasie skończonej tur komputera, a tu nagle pojawił się u mnie problem podczas gdy klikam automatyczne rozstrzyganie bitew. Obojętnie, którą z opcji kliknę to gra dostaje czasem nawet 1 min zawieszki. Muszę odczekać aż włączy się animacja walki z wynikiem.
Sprzęt mam dobry bo:
CPU: Intel Core i5 2500K 3,3 GHz @ 4,5 GHz + Scythe Grand Kama Cross
MOBO: ASRock P67 Pro3 (B3)
GPU: Asus GTX 970 Strix
RAM: 2x4GB DDR3 Kingston HyperX 1600 MHz
HDD: Crucial MX100 256GB + WD Caviar 1TB Black
PSU: Corsair TX650W
Ale co z tego skoro dostaje takie zawieszki. Ktoś jeszcze tak samo jak ja ma? Dodam też że obojętnie czy mam podkręconego procka czy daje go na default ciągle to samo.
-
Nie mam nawet w połowie tak jak Ty, ale szczerze zapewniam, że bardzo bym chciał! Niestety moich rodziców nie stać na taki dobry sprzęt... :( :/ :I
-
To zostają cztery. Myślę że walną prasłowian, coś na wschodzie, minikampania o ostatecznym upadku Zachodu i może coś z Arturem?
-
Ten ostateczny upadek jakoś mi nie leży. W to miejsce widziałbym kampanię Konstantyna Wielkiego i wojnę domową w, jeszcze nie podzielonym, Imperium. Poza tym, znając CA, trzeba się spodziewać jakiegoś unit packa.
-
Praktycznie drugi dzień przygody z Attylą. Najbardziej rzuca się w oczy póki co ta skuteczność wieżyczek. Średnio na 230 strat przy szturmie, 190-200 tracę od ostrzału. Trochę przegięli...
-
Lista DLC jest za mała. Rome 2 miał 2 razy więcej.
5 DLC - campaign packi, unit packi, faction packi + blood
Wg tego mielibyśmy jeszcze 1-2 kampanie, 1-2 frakcyjne itp.
Sądzę, że będzie więcej. Na liście z przeciekami ze Stema były takie DLC pod RTW2 jak Boudyka, a nie było plemion bałkańskich i frakcji czarnomorskich. Zatem to nic nie znaczy.
Muszą być rozbudowane frakcje celtyckie, sarmackie (wierzę, ze nie będą dalej kopiami Hunów), słowiańskie, wschodnie, do tego ze 3 kampanie.
-
Kurcze, te kampanie mnie nie przekonują... Wolałbym, żeby mi główną kampanię rozbudowali a nie jakieś małe kampanie w które zagram 4 razy i wrócę do wielkiej mapy.