-
Też racja, zobaczymy też czy w ogóle ona przetrwa.
Tak btw, pozwolę sobie o tym napisać w temacie ogólnym. Czy ktoś z naszej małej nieformalnej gildii był skory w bliższej lub dalszej przyszłości zagrać w kampanie kooperacji w Endless Space lub Legend?
-
-
@Up, zaczekaj chwilę, jeszcze dziś przybędzie mój posłaniec
-
Ja mam tylko takie małe pytanie ;) odnośnie KO, czy nie chcielibyście tak dla relaksu (i bez nagrywania) rozegrać sobie dodatkową kampanię ? Ot tak dla sportu :)
-
To przecież w każdej chwili możesz założyć i zebrać ekipę na nową lub podłączyć się do jakiejś już istniejącej. Nie musi być to koniecznie to samo grono, chyba, że bardzo za nim przepadasz jak ja ;)
-
-
ashgan własnie otrzymałeś misje żeby rozpocząć nową kampanię, bo ja się zgłaszam na nową kampanie :D żeby nabrać doświadczenia :D
-
Dobrzę, więc ogłaszam wszem i wobec :D że rozpoczął się proces rekrutacyjny nowej kampanii (proszę pisać jaki mod waćpanowie preferują ;) :) a tak BTW to : żeby ustanowić nową kampanię to wystarczy zrobić to co WMM w pierwszym filmie ? (Hotseat i poustawiać tam tak jak jest ?)
-
A jaką kampanię chcesz założyć, na dodatku Królestwa ??
-
Myśleliśmy nad The Elders Scrolls ;) i w naszym gronie stworzyć sojusz kontra komputer na bardzo trudnym. Jest to możliwe ?
http://www.moddb.com/mods/the-elder-scrolls-total-war to ten mod
Jeśli się nie da to albo Kampania Ameryki, albo Krzyżacka :D