Z tego co wiem to 3 rundy. Po kazdej jakies male nagrody. Jak kazda gra bedzie miala po 1 pkt to chyba dogrywka ale poprawcie jak zle pisze
Wersja do druku
Z tego co wiem to 3 rundy. Po kazdej jakies male nagrody. Jak kazda gra bedzie miala po 1 pkt to chyba dogrywka ale poprawcie jak zle pisze
A wiecie może jak to jest z wyborem gry w MWNL? Wystarczy że będę grał w Attile i tyle? (wiem że chodzi o wygrane bitwy itd.) Bo pamiętam że rok temu, po zagraniu bitwy w Rome II, dostałem osiągnięcie, przez co wiedziałem że na pewno liczy mnie po stronie Romka, a teraz nic nie wyskakuje, a do tego mam również COHa i od czasu do czasu gram, więc tak na prawdę mu też nabijam punkty? Nie powinno się tej gry jakoś wybrać w tym konkursie? Bo śmiesznie by było jakbym grał i w Attile, i w Coha i w zależności która gra by wygrała, to takie DLC bym dostał :D
I tak bedzie jak piszesz. Ja tez mam Attile i COH2. DOW2 to wogole zle zycze hehe, a niestety ta gra wygrywa bleh... Bardziej zalezy mi na Attili i w nia gram. Gre w COH ograniczylem to jednej bitwy a reszte czasu to Attyla. Dowodcy i tak pewnie bym nie kupil a Slavic juz tak wiec dlatego bardziej wole Attyle. Wiec ogranicz gre w COHa do minimum minimorum !! ;)
Attila i tak jest na szarym końcu jednak dziwi mnie to ,że Dawn of War ma 6k graczy mniej ka przoduje...
Przecież grę wybierasz na tej stronie: http://www.makewarnotlove.com/results.php
Po wybraniu gry, klikasz na okienko steam, i odpalasz ją przez stronę.
No nie wiem. Mi sie wydaje ze zwykle odpalenie gry ze steam wystarczy i granie. Tam tylko sie zapisujesz po ktorej stronie jestes. W zeszlym roku gralem w Rome 2 ale wygral COH. Pozniej dostalem dowodcow za darmo.
Oj przepraszam miałem na mysli Coha :D
Ponoć przegraliśmy o 0.3% z DOWem 2 :/ bez kitu, nie mam pojęcia jak to jest naliczane. DOW 2 ma w ogóle graczy ? Ta gra nawet nie jest w pierwszej 100. Ostatnie dane pokazały 800 graczy, a Attila prawie 9000. Nie sprawiedliwie te punkty widać są naliczane
Dla mnie to jest ustawione... Rozumiem takie akcje z Company of Heores bo ilość graczy wygląda podobnie. Tak w ogóle wie ktoś co dostaną gracze Dowa jak wygra?