Morghar
Czy one wszystkie by mi podołały?... Spytał sam siebie zamyślając się chwilę. Dobra tam, starczy mi jedna, na 3 godziny. Rzekł wyjmując z sakiewki 9 orgów i podając Mamie Boo.
Techniczny
33,5 - 9 = 24,5
Wersja do druku
Morghar
Czy one wszystkie by mi podołały?... Spytał sam siebie zamyślając się chwilę. Dobra tam, starczy mi jedna, na 3 godziny. Rzekł wyjmując z sakiewki 9 orgów i podając Mamie Boo.
Techniczny
33,5 - 9 = 24,5
Alda
Jak mam być cierpliwa, tak bardzo cię pragnę, wreszcie zostałyśmy same... Aurelio... Powiedziała słodkim głosem, kładąc się na swej ukochanej i całując namiętnie w usta.
Aurelia
A ja Cię nie pragnę?Najchętniej bym się na Ciebie rzuciła już w stajni....,ale chcę żebyśmy zrobiły to powoli,jak za pierwszym razem,ostatnio było za szybko.... - powiedziała odwzajemniając pocałunek i bawiąc się kosmykiem jej włosów
Alda
Dobrze kochanie... Szepnęła i wstała, zdejmując Aurelii buty i zaczynając masować jej stopy, by zgodnie z jej życzeniem powoli rozpalać jej zmysły i pragnienie... Co jakiś czas składa delikatny, czuły pocałunek na jej palcach lub spodzie stopy.
Aurelia
Uśmiechnęła się uroczo widząc jak zaczyna masować jej stopy i zaczęła pomrukiwać,czasem wzdychając gdy składała pocałunki na jej stopach....
Alda, Aurelia
Nagle pojawiło się uczucie, że jesteście obserwowane, po czym jak nagle się pojawiło zniknęło
Maikh
Dziękuję za informację gospodarzu. Wyszedł na zewnątrz, przespacerować się dookoła placu i przy okazji przyjrzeć się bliżej tym grupkom. Aczkolwiek w miarę dyskretnie.
Aurelia
Czuła rosnące podniecenie,ukochana miała cudowne dłonie a do tego jej delikatne pocałunki dodatkowo oddziaływały na jej zmysły,nie miała nic przeciwko temu by czasami szybciej dawały sobie rozkosz ale dziś miała ochotę rozciągnąć ją w czasie do granic możliwości....Nagle poczuła na sobie czyjeś spojrzenie,momentalnie oblał ją zimny pot,a serce zaczęło szybciej walić,delikatnie oswobodziła swoje nogi z rąk ukochanej i sięgnęła po łuk i kołczan ze strzałami,gestem dłoni nakazując jej milczenie.Bardziej od tego że są obserwowane niepokoiło ją to że to uczucie zniknęło równie szybko jak się pojawiło....
Maikh
Obserwacja jest możliwa, łatwo jest się wtopić w tłum przed karczmą lub skryć w cieniu jakiegoś zakamarka. Nadal nie wiesz co tak skutecznie pozwala odróżniać się grupom, choć czuć od nich Moc, gdy jakaś przechodzi bardzo blisko Ciebie
Morghar
Mama Boo przyjęła zapłatę, odeszła na chwilę po czym zaraz obok Ciebie zjawiła się rudowłosa piękność o zielonych oczach, uroczych piegach i lekko zadartym nosku, jej walory na pewno nie pozwoliły by żadnemu mężczyźnie przejść obojętnie, ujęła Cię za dłoń i jęła prowadzić na piętro..
Alda
To była taka cudowna chwila... Którą coś oczywiście musiało przerwać. Wstała zaciskając zęby ze złości, mając ochotę zabić to coś, co przerwało jej czułości z ukochaną. Chwyciła pochwę ze swym mieczem, zaciskając dłoń na jego rękojeści, drugą ręką zaś złapała Aurelię i odsunęła ją za swe plecy, rozglądając się po pomieszczeniu.