Zerknij proszę do I postu na I stronie tematu. Tam masz znak zapytania, co oznacza, że jeszcze nie znamy ostatniej frakcji. Możemy jedynie sugerować, że może to być Rosja z Piotrem Wielkim.
Wersja do druku
Zerknij proszę do I postu na I stronie tematu. Tam masz znak zapytania, co oznacza, że jeszcze nie znamy ostatniej frakcji. Możemy jedynie sugerować, że może to być Rosja z Piotrem Wielkim.
Ja sobie nie wyobrażam cywilizacji bez Rosji,co jak co ale to zbyt ważna nacja żeby ją pominąć więc można być niemal pewnym że to właśnie ona zapełni ostatnie miejsce. Pozostaje jedynie kwestia tego jakie bonusy i unikalne cechy dostanie :)
W takim wypadku mi najbardziej jak na razie pasują te nacje: Scytowie, Egipt, Norwegia, Grecja, Sumerowie. Czyli coś koło 1/4. jak na początek może być.
Jak teraz patrzę to wszystkie są silne w początkowej fazie gry, a później nic...
https://www.youtube.com/watch?v=n4RheJ9xYLE&index=1&list=PL-lTq9LJCHpSaQ0tkRQIwDC0-dawYWmkg
Jest i Rosja!Choć zdecydowanie nie mój faworyt bo bonusy są nastawione na ekspansję i dużą ilość miast.
O nie.... Soszoni 2,0.
Też szczerze mówiąc jestem nieco rozczarowany,liczyłem na jakiś bonus do nauki no i Ci kozacy byli w 5 więc mogli dać coś nowego :/
Ja pewnie pogram Rosją bo lubię kozaków, ale ten bonus trochę mi nie pasuje.
Gorgo...
Pomysł na dodatkowego lidera nie jest taki zły. Fajnie jakby inne nacje też miały drugiego do wyboru... choć chyba wolałbym więcej narodów niż przywódców w już ujawnionych.