Najlepiej ma Austria, poniewaz Bawaria zawsze ci pomoze w oblezeniu miasta. Grajac RON'em Rosjanie nie beda maszerowac 1/4 mapy aby zaatakowac Berlin... Taka glupota komputera :P
Wersja do druku
Najlepiej ma Austria, poniewaz Bawaria zawsze ci pomoze w oblezeniu miasta. Grajac RON'em Rosjanie nie beda maszerowac 1/4 mapy aby zaatakowac Berlin... Taka glupota komputera :P
Dokładnie
Gram Wielką Brytanią, podbiłem Paryż i mam nieazadowolenie sięgające -20 przy obydwu klasach. Gdy zwolnię prowincję z podatków niezadowolenie sięga -11-13. Jak zmniejszyć opór wobec najeźdźccy (chyba tak to się nazywa), bo co chwila mam listy z żądaniami i bunty.
Buduj budynki poprawiające zadowolenie mieszkańców(domy uciech).Utrzymuj duży garnizon w Paryżu najlepiej z dragonów.Pamiętaj że szkoły też obniżają zadowolenie.
jesli angolami podbiłeś Francje-i chcesz ją utrzymać to musisz protestantyzm wprowadzać.
Mam pewne pytania. Zamierzam sobie przez Steam zakupić elitarne jednostki wszelkiego typu (i West, i East i Amierica) oraz Warpath Campaign. Przeliczyłem już sobie, ile to będzie w PLN z tych Euro, ale wciąż mam pewne pytania.
Czy jeżeli to sobie kupię, to zatną się moje dotychczasowe zapisy stanów gier czy też nowości bezproblemowo się do nich wkleją? I jeszcze jedno: zamierzam to zrobić przez funkcję PaySafeCard. Cena łączna to 14,95 Euro, czyli około 62-63 zł. Czy jak kupię kody w złotówkach, to bezproblemowo zostaną one przeliczone przez Steam na Euro?
Z tym jest różnie.Grając W.Brytanią kampanię dokupiłem Elite Units of America.Mogłem rekrutować wszystkie jednostki dostępne w tym DLC oprócz jednej-Brunszwiccy dragoni.Spełniłem warunki(koszary w Anglii) i nie miałem możliwości rekrutować tej jednostki.Myślałem że to jakiś bug więc zburzyłem koszary i wybudowałem na nowo.I nic.Jak nie było tak nie ma.Musiałem zaczynać kampanię od nowa.Cytat:
Zamieszczone przez Cymberkaj
Edit.
W PaySafeCard zapewne masz możliwość zapłaty w złotówkach jak i euro.Przeliczy ci wg aktualnego kursu euro.
No cóż, i tak ja już kończę tą moją obecną kampanię i mam już 2/3 świata, więc w sumie nic się nie stanie-taka gra i tak jest już nudna :roll: . W każdym razie dzięki.
witam mam pytanie niedawno przesiadłem się z Medievala 2 na empire i mam pytanie jak zajmuje miasto to jest modyfikator porządku publicznego opór wobec okupanta można sobie z nim jakoś radzić sprawnie inny metodami niż wyłączenie z podatków i trzymanie duże garnizonu ??
Budowanie domów uciech, niszczenie akademii, podatki, nawracanie na swoją wiarę, garnizon, to chyba wszystko.