No proszę. Bachus pokazał Mistrzowi, ile warta jest iberyjska stal!
Pirx, kolejne bitwy od środy. Spokojnie.
Wersja do druku
No proszę. Bachus pokazał Mistrzowi, ile warta jest iberyjska stal!
Pirx, kolejne bitwy od środy. Spokojnie.
Bachus pokazał moc. Będzie ostra walka do samego końca. :) A nasz pojedynek jest w ostatniej rundzie. ;)
Turek, nie żeby coś, ale moim zdaniem popełniłeś drobny błąd, Arewakowie i Armenia wcale tacy słabi nie są. Ale cóż, zobaczymy, czy ten błąd zaważy jakoś na Twoim boju w III Lidze ;) Za dwa dni rozpoczynamy trzecią i czwartą bitwę. Szykujcie zatem miecze, topory, lance, etc. :)
PS. Co z Valarem? Zauważyliście może, czy ma on Rome II? ;)
Proponuje usunąć Valara z ligi i nie robic zamieszania z przedluzaniem czasu... zero odpowiedzi na forum, również na steamie. Szkoda psuć rozgrywki
Pirx z Bachusem niepokonani w SL, będzie ciekawe spotkanie między nimi na koniec.
Bachus jeszcze nie gral z rafjarem, a Pirx ma ten pojedynek za sobą. Chyba ze znowu rafjar podejdzie to tego meczu jak z Pirxem :F
Nieznajomy, również jestem za wydaleniem z rozgrywek Valara. Nawet ze mną kontaktu nie ma, by wyjaśnić powód zapisu i w ogóle. Jak na to sędziowie patrzą?
a bo Pirx wyczułeś moment, cwaniaku. Termin był inny :nunu:
Mylisz Nieznajomy chęć grania z kombinatoryką. Ja zwyczajnie nie lubię czekać z meczami i najchętniej gram je na samym początku terminu. Poza tym jak niby miałem "wyczuć moment", jeżeli i ja i rafjar w momencie grania mieliśmy po 2h rozegrane w ostatnich 14 dniach?