Już wiem dlaczego wam się włancza tylko 1 obraz a potem do pulpitu jak instalujecie 2.0 open beta to zainstalujcie to do folderu z grą a potem 2.8 i chodzi.
Wersja do druku
Już wiem dlaczego wam się włancza tylko 1 obraz a potem do pulpitu jak instalujecie 2.0 open beta to zainstalujcie to do folderu z grą a potem 2.8 i chodzi.
Mod jest naprawdę wyborny, wspaniałe efekty dają masy jednostek i nowe budowle .Minas Tirith,Minas Morgul oraz Helms Deep zapierają dech w piersiach.Do tego już niebawem ma wyjść wersja 2.1 mająca mieć nowe miasta a stare ponoć jeszcze bardziej ulepszyć(np. Osgiliat ) oraz masę nowych jednostek dla frakcji.
Chylę czoła przed twórcami tego moda oraz grafikami zajmującymi się wyglądem miast:)(Ten mod to mój prywatny faworyt w dziale RTW:)
pozdrawiam
Da się jakoś zabić te latające bestie?
Da się zabić nezgule wystarczy 2 odziały łuczników(u gondoru i rohanu) i po problemie (jak grasz elfami to jeden:)
Zwykli wojownicy też je zabiją one np. nie dadzą rady przejść przez falangę uruk hai. ^^ A ja mam taki problem, że po zagraniu 2 bitew i rozpoczęciu 3 wywala mnie do pulpitu. Kampania i te 2 bitwy działają normalnie potem już lipa. Pomóżcie
Spróbuj reinstalki moda, sprawdź, dla spokoju sumienia, czy zainstalowałeś wszystko :) Zdarza się, że coś się pokręci, akurat wiem, to z własnego doświadczenia :)Cytat:
Zamieszczone przez .:PW:.Hektor
Otóż instalowałem moda i samego romka kilka razy. A taka jedna sprawa, miałem format kompa i przed formatem wszystko pięknie działało a teraz właśnie taki babol.
Odpal Rome podstawkę, albo BI, bo w alexie nie ma intro...I jak nie pokaże się intro- filmik, to po prostu brakuje, jakiś kodeków, które też są potrzebne do prawidłowego funkcjonowania gry, mogło tak, być po formacie :)Cytat:
W Aleksie jest intro jak w podstawce. I to właśnie kolejny problem o którym zapomniałem powiedzieć. Movie swapper wcale mi nie zmienia intra. Cały czas jest zwykłe. A w BI jest normalnie i w podstawce też.
Zmień kodeki na, te- stare ale to najwieksza paczka, zainstaluj wersję profesional.Cytat:
Przeładuj kompa, jeżeli masz vistę, może to nie pomóc
http://www.dobreprogramy.pl/ACE-Mega-Co ... 11856.html
Zainstaluj jeszcze raz grę, ale najpierw wszystko wywal, odinstaluj, wyczyść itd...Mod wariuje, jak odpalasz grę z autosavu!!!
Jeżeli nie pomoże, cóż powalczymy :)