Wielka szkoda. Szczególnie że marzyłeś o grze tą nacją... Nie wiesz kiedy odzyskasz zdolności sprzętowe? Może Seba zgodziłby się Cię zastąpić na kilka tygodni?
Wersja do druku
Wielka szkoda. Szczególnie że marzyłeś o grze tą nacją... Nie wiesz kiedy odzyskasz zdolności sprzętowe? Może Seba zgodziłby się Cię zastąpić na kilka tygodni?
No właśnie rzecz w tym, że nie mam pojęcia kiedy to nastąpi :( uważam że lepiej żeby Państwo przejął ktoś kto będzie mógł się w pełni zaangażować - trzeba ustawiać składy armii, przygotować mapy, bitwy, opracowywać plan działania- ja nie jestem w stanie tego robić.
Ta tura też była dla mnie ważna- rozegranie przeze mnie bitew uznawałem za kluczowe.
Dobra. To jakoś ogarniemy bigos. Najlepiej nowym graczem ale jak nie da rady to Zachar pewnie coś wymyśli.
Tura idzie dalej. Jak się chłopaki dzisiaj wieczorem wyrobią to nowa wysyłka będzie jutro z rana. Do czasu kiedy nie znajdę zastępstwa ruchy i decyzje Kartaginy w pełni przejmie Avasil. Ja będę rozgrywał za nią bitwy.
Jedyna szkoda to że Kartagina będzie [ chyba ] zamknięta dla dyplomacji do czasu zastępcy [a to było niezwykle kluczowe dla mnie ] ;/ .
Kampania zapowiada się arcyciekawie,fajnie że Nieznajomy przejął Kartaginę, szczerze to wątpiłem czy znajdzie się jakiś chętny patrząc na jej obecną sytuację a tu miłe zaskoczenie :).
PS: Zachar, świetny pomysł z tym kalendarium, oby tak dalej :ok:.
Everything as I have foreseen. :devil::devil::devil:
wpiszcie krótkie opisy, notki z bitew Selycydów i Pontu by osób trzecie domyśliły się kto wygrał :)
Wybaczcie Panowie ale chciałbym zagrac te bitwy z Golde i niestety przedłuze wam turę