to myślisz, że konsolowcy nie piracą ?
Wersja do druku
to myślisz, że konsolowcy nie piracą ?
Ja tam jestem za FIFĄ. Ale w PES`a też czasem pogram . Moim zdaniem PES jest trudniejszy, przez co realizm tej gry wzrasta. Ale za to w PES`ie występują takie bugi jak np . zawodnik strzela bramkę ale tak naprawdę nie trafia w ogóle w piłkę :lol: . W FIFIE tych " bugów " jest mniej, i występują b. rzadko jeśli w ogóle . Dla mnie FIFA prowadzi :D
Piracą, oczywiście. Ale nie w takiej skali jak pecetowcy. Naprawdę musisz zadawać takie pytania?Cytat:
Zamieszczone przez Aquila
a czy ty na prawdę musisz tutaj pisać, zmusza cię ktoś ?
A czy musisz wszczynać sprzeczkę?
Ogólnie wolę PES z jednego powodu, w PESie można zauważyć widoczną zmianę graficzną w stosunku do poprzednich części a w FIFIe jest to ten sam odgrzewany kotlecik w nowym opakowaniu(oczywiście mówię o wersji na PC)
Fakt, ale grafika to nie wszystko . Zgodze się tu z Tobą, Pampa :D Jednakże, zawsze można dopatrzeć się jakiejś zmiany w grafie. Niestety tylko minimalnej :roll: Bo FIFA bardziej się skupia, chyba na dostawaniu licencji na nazwiska zawodników, niż ogólnymi zmianami ...
Fifa rozgranicza swoje produkty na X Box 360 i na PC jeżeli graliście kiedykolwiek na konsoli w Fifę to zobaczycie kolosalną różnicę tej gry w stosunku do wersji PC dlatego PES na PC ZWYCIĘŻA ponieważ graficznie nie odbiega od swojego klona Konsolowego tak jak to mam miejsce w Fifie ale przyznam się szczerze że i tak jestem fanem Fify próbowałem kilka razy nawet niedawno też przejść na PES-A i po prostu jakoś nie mogę nie wiem czuję się prawie tak jakbym cudzołożył hehe. Z fifą tak jak ze starym małżeństwem są sprzeczki ale zawsze miłość pozostaje ;)
A czy wy też się ze mną zgodzicie, że w FIFIE powinni podwyższyć poziom trudności ?? :D Bo jak już się dość długo gra to można ze zamkniętymi oczami wygrać Lechem np. z Barcą :roll: Dodam, że gram na obu Klasach Światowych. Tzn i ogólnie i bramkarsko ( bo tam też jest coś takiego :P ) .
Ja jestem wiernym fanem Fify na PC 8) pogrywam już Lechem 12 sezonów i dziś chęć kupna poza listą Milanu mnie zszokował. Oczywiście sprzedałem mojego napastnika (skil 91) - sami zobaczcie dlaczego :)
aha Lecha w 12 lat zbudowałem na 5 gwiazdek :)
http://img254.imageshack.us/img254/4...tkalokakao.jpg
A, macie może jakieś rady jak od zwykłego wychowanka klubu zrobić gwiazdę futbolu ? ;) Bo ja zawsze mam z tym problemy ;/ ... Gram w FIFĘ 09 :D