Mod z Amazonkami. Dodanie frakcji Amazonek w stanie surowym. Oprócz tego ciekawe opcje dla tej frakcji.
Wersja do druku
Mod z Amazonkami. Dodanie frakcji Amazonek w stanie surowym. Oprócz tego ciekawe opcje dla tej frakcji.
Popieram Tamriel Total War.
A będą Obrońcy Świtu dla Nordów a Gwardia Redoran dla mrocznych Elfów?
Żeby nie było, ja tylko wymyśliłem moda. To będzie cud, jeśli ktoś go zrobi.Cytat:
Zamieszczone przez EliminatorT
Odpowiadając na pytanie, byłby to dobry pomysł, ale są pewne nieścisłości:
+jako, że Skyrim jest podzielone między stronników Cesarza, a Gromowładnymi, to nie wiadomo, komu przydzielona zostanie ta jednostka.
+Jeśli Wielkie Rody byłyby zjednoczone po wiecznych sporach/niesnaskach, to również jestem na tak, ale co z Telvanii czy Hlaalu? Może też czarodzieje Telvanii i łowcy Hlaalu?
Mod o Morrowindzie już powstaje ale jak się ma to nie wiem ;)
O Morrowindzie, a ja miałem pomysł o CAŁYM Tamriel, to różnica...
... i to w czasie I inwazji Thalmoru na Imperium (bardziej mi pasuje ta nazwa Cesarstwa).
Co do samego Morrowind Total War, nic nowego od kwietnia tego roku.
Cóż, powiem tyle : jeśli powstanie kiedyś mod o całym Tamriel to będzie porównywalny z Third Age i CoW, chciałbym bardzo by taki powstał, ale wątpię w to.
To musiałaby być cała grupa fanów TES mająca spore doświadczenia w modowaniu i wymyślaniu nowych jednostek pod frakcje. A, i nie zapominajmy o sporej wiedzy na temat historii Cesarstwa (Które można spokojnie podzielić na Colovię (Anvil, Kvatch, Skingrad i Choroll) i na inne części).
Może obrońcy świtu byli by jako Zakon dla ludzi,a Telvanii i Hlaalu jako zakony dla Elfów mrocznych.
Ja mogę dawać pomysły na jednostki bo mam sporo pomysłów na jednostki.
Ja osobiście mam kilka pomysłów na jednostki Thalmoru:
+Wojownicy elficcy
+Łucznicy elfów
+Jeźdźcy Summerset (lekka jazda Thalmoru)
+Katafrakci (w zbrojach elfów)
+Łowcy gryfa (łucznicy na gryfach)
+Krwawa Straż (wojownicy z dwuręcznym mieczem w ciężkiej zbroi z Ebonu)
+balisty (coś a'la elfie balisty z CoW)
Dla Skaalów np.:
+Poszukiwacze (lekka piechota z włóczniami i tarczami)
+Łowcy wilkołaków (aluzja do Bloodmoon; wojownicy z dwuręcznymi mieczami i w zbroi ze Stalhrimu)
Do Thamoru dodał bym jeszcze czarodzieji .