Re: NAPOLEON TOTAL WAR - dyskusje ogólne
Szczerze? Jeżeli rzeczywiście NTW będzie swoistą nakładką na Empira to w ciągu kilku miesięcy od premiery może się zrobić bardzo ciekawie.
Przypominam, że Lordzi wzięli się już za modyfikacje ETW. Jest to zespół z prawdziwego zdarzenia, mający na swoim koncie poważne, całościowe modyfikacje (a nie pół garstki zachwyconych sobą onanistów z drugą pół garstką klakierów). Podobieństwo do poprzedniej części powinno ułatwić im konwersję jednostek i systemu walki. Jednocześnie odpada to, z czym zawsze mieli problemy - projektowanie kampanii. A pod względem mapy strategicznej, wyważenia prowincji czy rozwoju frakcji Empire, wbrew rozmaitym marudom, jest bardzo dobrze skonstruowane. Zresztą łatwiej jest nanieść małe poprawki niż tworzyć od zera mapę; próbowali przecież pod Roma z marnym skutkiem.
Tak więc "chłit materkingowy" CA wyjść fanom serii na zdrowie 8-)
Oby....
Ale problem ETW to przede wszystkim problem silnika gry. Jeżeli go nie przerobią to nie ma na co liczyć.
A Lordz - oby jak najszybciej opublikowali swe dziecie. To już chyba jedyna siła zdolna zrobić coś z tą grą.
A do tego do podanego przez CA terminu premiery zostało 4 miechy. Cisza. Nic sie nie dzieje. 2 miechy temu mieli pre-alfę.
Już pora na pre-betę. Jak się nie wyrobią to beta będzie.... ale znowu w dzień premiery :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez Niesmiertelnik
Oby....
Ale problem ETW to przede wszystkim problem silnika gry. Jeżeli go nie przerobią to nie ma na co liczyć.
A Lordz - oby jak najszybciej opublikowali swe dziecie. To już chyba jedyna siła zdolna zrobić coś z tą grą.
A do tego do podanego przez CA terminu premiery zostało 4 miechy. Cisza. Nic sie nie dzieje. 2 miechy temu mieli pre-alfę.
Już pora na pre-betę. Jak się nie wyrobią to beta będzie.... ale znowu w dzień premiery :lol:
To z dniem premiery było naprawdę dobre ;) Jednak z tą grą od dawna "coś robi" KLA i jego dream-team :D nie mów że nie grałeś w EW2
Gram tylko w te mody które usprawniają MP i są popularne wśród "braci międzynarodowej".
Kibicuję KLA, ale nie grałem..... w żadne mody na ETW.
Jak się tak dobrze zastanowić, to biorąc pod uwagę ile czasu siedziałem przy RTW, BI czy MTW2 po premierze i porównując to z czasem jaki grałem przez ostatnie 5 m-cy mogę w sumie powiedzieć, że w ETW to nawet w vanile nie grałem 8-) choć mnie kosztowała 6k PLN.
Ależ mnie to CA wk......
Porównywalnie to w meda II grałem z cztery razy dłużej niż w empire. Teraz w empire nie gram ponieważ jak widzę te latające od oddziału do oddziału kreski(pociski) to szlak mnie trafia :x
A wiecie może jak tam będzie z Plakami i Rzeczypospolitą w Napoleonie...
Czyta się tą bajkę o Napoleonie nawet dość przyjemnie ale znając realia to grę kupimy w Lutym a zagrać w nią w miarę mam nadzieje stabilnie to tak koło Września pewnie będzie można bo średnio chłopcom z CA zajmuje 7 miesięcy naprawianie (to czego podobno nie zdążyli spieprzyć przy podstawce ) gry hehe :lol: :lol: :lol:
Tylko nie mówcie, że kupujecie tego Napoleona skoro tyle fajnych gier wychodzi: Call of Duty Modern Warfare 2, Majesty2, Resident Evil 5, Assasin's creed 2, Need for Speed Shift. Przynajmniej one są porządne i da się w nie grać a nie, że się kupi Napoleona za 150 zł i zapewne się w ogóle nie włączy.