Do czyjego końca? Twojego, Steama, serwerów czy kradzieży konta? :geek:Cytat:
Zamieszczone przez PrisonNeo
Wersja do druku
Do czyjego końca? Twojego, Steama, serwerów czy kradzieży konta? :geek:Cytat:
Zamieszczone przez PrisonNeo
Ja ostatnio się przekonałem do Empire. Nienawidziłem tej produkcji - wydałem na nią kupę kasy,zmarnowałem mnóstwo czasu na rozwój mojego państwa i co? Crash w 85 turze i rozwalone wszystkie savy. Ale od tamtego czasu wyszły 2 patch,mody które poprawiają rozgrywkę i gra w moich oczach zmieniła się na lepsze. Potrafi wciągać jak mało co, jest bardzo taktyczna (tutaj napakowane jednostki nie znaczą tyle co w Medieval i Rome. Większość jest uniwersalna i trzeba kombinować jak je użyć), prawie nie wywala (a w każdym razie nie rozwala savów). Moje zdanie o Empire zmieniło się o 180 stopni. Wiem,że ta produkcja nadal ma bugi,ale obecnie jest w takim stanie, w jakim powinna być w dniu premiery. I wiecie co wam powiem? W takim stanie wymiata :)
Sporo pograłem i stwierdziłem, żem kompletnie zidiociał bo aby poddać się czarowi gry, w której 1 konna bateria (gra poj.) przeciwnika rozwala mi 6 doborowych jednostek mimo, że walę do niej z 6-ciu baterii albo, że mając 18-cie prowincji nie jestem w stanie wystawić armii na którą jest stać przeciwnika władajacego 1-nąąąąą prowincją no to jest czysty kosmos. Gra w swej postaci może i niezła ale tworzący nie wiem jak to wyrazić balanse czy coś w tym stylu naigrywa się ze mnie i to w dodatku łupiąc mnie z pieniędzy. Czy zadał sobie ktoś pytanie, że ten sposób oszukiwania w grze poprzez tworzenie nierealnych relacji jest to oprócz faktu robienia sobie z kogoś pośmiewiska wielce nieetyczny.
a można po polsku?Cytat:
Zamieszczone przez 24f
Cytat:
Zamieszczone przez theo
a co w tym niezrozumiałego co napisał? :shock:
Wczytaj sie chopie może najpierw....
Ja się zgadzam po cześci
Takie pytanie powinien zadać sobie ktoś z CA ale oni mają tyle wspólnego z etycznością co Rydzyk z Kościołem. ;)Cytat:
Czy zadał sobie ktoś pytanie, że ten sposób oszukiwania w grze poprzez tworzenie nierealnych relacji jest to oprócz faktu robienia sobie z kogoś pośmiewiska wielce nieetyczny.
Zapraszam wszystkich co mają konta na twc do walki o Polskę http://www.twcenter.net/forums/showt...62#post6063562
Nie dadzą Polski...bo niby jak? Moim zdaniem będzie to wyglądało że polska może powstać tak jak np. Grecja w Empire.
Być może dodadzą polaków w taki sam sposób, jak dodano Szwajcarów i Szkotów do Holandii...
(powtórka,bo nikt nie odpowiedział)Zrobiłem format, Empire stracił cały rejestr, a i tak działa, i to tak że normalnie można grać, chociaż komputer i moi żołnierze to jeszcze więksi idioci, sejwy nzniknęły, mody też. Ale gra sie dziwnie zrefreszowała ( aha, format zrobiłem tylko na C) wszystko jest "czyste" ale i tak do kitu. A boje sie usunąć wszystko z Empire ze Steama, bo któś, jeszcze przed restartem forum, ząlił sie że jak odinstalował to pózniej nie mógł znowu zainstalować( now iecie... rejestracja była) , co na to powiecie?