Ostatnio pokazano tylko preview do patcha 1.4 i od tamtego momentu jest tylko gadka w temacie o TATW tylko o nadchodzącym patchu 1.4.Cytat:
Zamieszczone przez Orzel93
Wersja do druku
Ostatnio pokazano tylko preview do patcha 1.4 i od tamtego momentu jest tylko gadka w temacie o TATW tylko o nadchodzącym patchu 1.4.Cytat:
Zamieszczone przez Orzel93
może to nieodpowiednie miejsce ale w w odpowiednim dziale nie moge dostac odpowiedzi
jak odinstalowac mod third age????
Tak samo jak każdy inny program.
ok dzięki bo aż sie balem zainstalować żebym czasem mogl wrocić do poprzedniego stanu
Mam taki małe pytanko: czy jak pisze, że mam wersję 1.02 to znaczy, że to jest 1.2, czy coś pośredniego?
Mam gierkę z platynowej kolekcji i zainstalowałem z drugiej płytki tego patcha (strasznie długo się instalował jak na patcha)
Najnowsza łatka to 1.3? Czy li chyba muszę dociągnąć jeszcze ją
Tak to znaczy, że masz patcha 1.2 . Najnowszy jest patch 1.3 więc musisz go ściągnąć albo zainstalować z płytki Kingdoms jeśli chcesz :P
Hej wie ktoś może jaką frakcją najtrudniej się gra. Bo szukam jakiegoś wyzwania a gra jest za łatwa.
Zmniejsz np. HRE sakwę króla do 200 florków na turę to zobaczysz jak "łatwo" się gra na VH/VH. :P
Spróbuj Sycylijczyków na vh/vh. Co prawda jeśli przeprowadzisz Blitzkrieg to zawsze jest łatwo, ale myślę, że to będzie najlepszy wybór, szczególnie jak będziesz chciał uniknąć za wszelką cenę ekskomuniki - zawrzyj sojusz z papieżem i o ile nie wykonuj dla niego każdej bzdurnej misji, to chociaż nie pozwól się ekskomunikować. Trochę krwi to napsuje w starciach z innymi państwami w Italii.
zagraj rusia na vh/vh