Dziękuje za wyrozumiałość.
Wersja do druku
Dziękuje za wyrozumiałość.
Właściwie to nie było czego rozpatrywać. Przegrałem dyskusję, więc równie dobrze mogłem napisać w ostatnim swoim poście, że apel odwołuję... Szkoda, że zapomniałem. ;)
Chciałbym zglosic kolege GRUHE. mam juz dosc ludzi ktorzy olewaja ko bo im nie idzie i tlumaczenie ... mam dosyc tej ko... inni graja tylko zawsze znajdzie sie jakis dziad co zawala calą ko a w innych gra... wk30 totalna olewka... najpierw narobili burdel... powypowiadali wojny pozakladali swoje sojusze i UJ strzelil cała ko bo praktycznie co troche stoi i domen musi robic za 2 sojusznikow tury..
Potwierdzam i ja.
GRUHA trafia na czarną listę, co skutkuje dwumiesięcznym zakazem zapisywania się do nowych KO.
Za notoryczne i celowe łamanie regulaminu, na czarną listę trafia Nihilus.
Nie mam już czasu na KO ani na wszelkie inne przyjemności, więc możecie mnie wpisać na czarną listę.
Chyba z wpisywaniem na czarną listę to przesada.Przecież możesz oddać Ko i później wrócić,jak rozwiążesz problemy.
Zgłaszam gracza Pussydestroyer 666 przez którego ponad miesiąc stoi Krucjata X. W innych KO ma czas pisać posty a tu nie robi tury, a ponad to bierze nowe KO. Jak nie ma czasu, niech nie bierze nowych KO=z wpisaniem na 1 część listy...
Ja moją turę ruszyłem już jak pisałem,teraz mój brat robi turę Jerozolimy,więc nie czaje o co chodzi.